Saturday, February 24, 2018

Άδωνις...γδάρτης φέρνει οργή στο Μαξίμου: 'Ας δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό της Novartis'

Οι νέες εξαιρετικά επιθετικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και απειλές κατά Τσίπρα, προκάλεσαν την αντίδραση της Κουμουνδούρου και κυβερνητικών πηγών. “Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας”, απείλησε ο Γεωργιάδης και χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό διεφθαρμένο

Τα εσκαμμένα υπερέβη (για άλλη μία φορά) ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης με ένα νέο παραλήρημα, που περιελάμβανε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και απειλές κατά του πρωθυπουργού.
Στη γραμμή που χάραξε ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή, ο κ.Γεωργιάδης εμφανίστηκε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha εξαιρετικά επιθετικός.
“Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει. Δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε”, απείλησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Χαρακτήρισε μάλιστα τον πρωθυπουργό “διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι” και ερωτηθείς τι εννοεί, είπε ότι θα μιλήσει στην προανακριτική επιτροπή. “Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω”, δήλωσε.
Συνέχισε όμως στους ίδιους υψηλούς τόνους: “Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους”, είπε. Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό “άθλιο” και “αχρείο” και τον κατηγόρησε πως “αυτός το έστησε”

Έντονα αντέδρασαν κυβερνητικές πηγές: “Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δε μπορεί, θα έχει και η Novartis”.
Η δε Κουμουνδούρου με ανακοίνωση της κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση. “Με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία”, ανέφερε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget