Wednesday, March 7, 2018

Ξέσπασε ο δήμαρχος Τρικκαίων: Νιώθω μ@λ@κ@ς που εφαρμόζω το νόμο…

Οργή προκάλεσε στον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου μια φωτογραφία του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη να καπνίζει σε κλειστό χώρο κατά τη περιοδεία του στο Πήλιο το Σαββατοκύριακο.
Ο δήμαρχος Τρικκαίων, εφαρμόζει εδώ και 4 μήνες απαρέγκλιτα τον αντικαπνιστικό Νόμο, ωστόσο βλέποντας τον κ. Σπίρτζη να καπνίζει σε κλειστό χώρο δεν άντεξε και ξέσπασε με ένα σχόλιο στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γράφοντας:
«Όταν πραγματικά νιώθεις μ@λ@κας» λέει ο δήμαρχος Τρικκαίων «που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό… Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μία άλλη χώρα, όταν ένας υπουργός απροκάλυπτα παραβίαζε το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου, η παραίτηση θα ήταν μονόδρομος. Αλλά ξέχασα… Είμαστε στην Ελλάδα».

1 comment:

  1. Χωρατεύοντας λίγο με τον καπνιστή υπουργό κ. Σπίρτζη, στα πεταχτά θα πούμε το ταιριαστό στην περίπτωσή του… τσαμπούκ τσαμπούκ… αλλά εξαιρούνται οι όναγροι υπουργοί του Τσίπρα που περιφρονούν τους νόμους και τις αντικαπνιστικές προσπάθειες που καταβάλουν οι Δήμοι στην περιοχή μας, μάλιστα με πολιτικό κόστος, σε πολλές περιπτώσεις, σε βάρος τους. Να μας πει ο κύριος υπουργός τι το ξεχωριστό διαθέτει από έναν απλό καπνιστή και … ξεχαρμανιάζει (επιτρέψτε μας την έκφραση) ξεδιάντροπα σε κλειστό χώρο καπνίζοντας; Ποιος είναι ο κύριος υπουργός, τέλος πάντων, που περιφρονεί…, όχι τους νόμους αλλά εκείνους τους καπνιστές που σέβονται χώρο και περιβάλλον; Αλλά αυτοί στο Σύριζα, τους νόμους τους θεωρούς δικούς τους˙ σιγά άνθρωποι, μην τρελαθούμε για λίγα τσιγαράκια˙ και πού να ξέρει κανείς το είδος του τσιγάρου˙ υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν πραγματικά ανάγκη… Πού να ξέρεις! Μπορεί και ο κύριος υπουργός να είναι ένας από αυτούς….Τέλος πάντων… τι σου είναι ο έλληνας, τέλος πάντων! Ελλάς το μεγαλείο σου…




    Βάιος Φασούλας
    Ε.Ο. Καλαμπάκας 134
    42100 ΤΡΙΚΑΛΑ
    τηλ: +30 24310 72132
    www.fasoulas.de
    pelasgos@fasoulas.de

    Τα χρυσαφένια σταροχώραφα της Ελλάδας είναι πλατιά όσο και ο κόσμος. Αν θελήσεις να τα περιδιαβείς, δεν θα προκάνεις.
    Το ταξίδι σου θα ’χει τελειώσει.

    «Μάθ’τε να ξεχωρίζετε την ψώρα απ’ το στάρι
    την όμορφη πατρίδα μας φ’ λάξτε την με καμάρι,
    γιατί, θαρρώ, στον τόπο μας τρανή οργή θα πέσει
    τη λευτεριά, που όλους πονά, θα έχουνε φονεύσει…»

    Διαβάστε! Πολίτες διαβάστε. Κλείστε τα σαχλοκάναλα και διαβάστε. Κι εσείς που έχετε τη δύναμη της διακίνησης του Λόγου…, Εφημερίδες, Ιστοσελίδες κ. ά., μην τον πνίγεται και μην τον προσπερνάτε. Τον πνιγμό του θα ακολουθήσει και ο δικός σας. Μην υποτιμάται τη νοημοσύνη των Πολιτών που ασκούν κριτική στα κομματικά δρώμενα και στους πρωταγωνιστές της καταστροφής. Είναι αυτοί, οι επιλεγμένοι από μας, δυστυχώς, επιβήτορες που τους βλέπουμε να εκτελούν τις δουλειές τους πηδώντας από κανάλι σε κανάλι σαν τις μαϊμούδες που κρέμονται στα δέντρα και μας δείχνουν τα μεριά τους… εκεί που μας έχουν γραμμένους. (09-07-2016)

    ReplyDelete

wibiya widget