Thursday, June 7, 2018

Μαρινάκης: Θέμα μηνών να πέσει η χούντα


Η χούντα πέφτει. Είναι θέμα μηνών. Δεν έχουμε κανένα θέμα» δήλωσε ο επιχειρηματίας που αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, για κατοχή, διακίνηση και χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, μαζί με τρεις ακόμη συνεργάτες του, για την υπόθεση του Noor1.

Η δήλωση του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού έγινε στο πάρτι που διοργάνωσε η ναυτιλιακή του εταιρεία Capital σε κλαμπ, με τη συμμετοχή, όπως μεταφέρεται, ονομάτων της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, καθώς και πλήθους ονομάτων του επιχειρηματικού κόσμου, στο περιθώριο της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια».

Παρακολουθήστε το βίντεο που δημοσίευσε το e-reportaz:



Μαρινάκης vs χούντα


Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο υπόδικος επιχειρηματίας έκανε λόγο για χούντα, καθώς κατά το πρόσφατο παρελθόν, όταν ήταν υπόδικος ακόμη για την υπόθεση των στημένων και πριν του απαγγείλει η εισαγγελία κατηγορίες για το Noor1, είχε επαναλάβει την ίδια ρητορική, με μία ακόμη επιθετική δήλωσή του.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιανουάριοι είχε επίσης εξαπολύσει επίθεση κατά της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως είναι καθαρός μέσα σε μια χώρα που επικρατεί χούντα. Τότε, είχε κατηγορήσει εμμέσως την κυβέρνηση για σχέσεις με επιχειρηματίες, «φωτογραφίζοντας» τους Ιβαν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη. «Έχουμε απέναντι μας όλη την κυβέρνηση αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος». Υποστήριξε ότι τα όσα γράφονται για αυτόν από «ασήμαντους καραγκιόζηδες» αποτελούν παράσημο, ενώ έκανε λόγο για στημένες διώξεις. Επίσης, δεν είχε διστάσει να δηλώσει με νόημα, ότι η οργή του κόσμου του Ολυμπιακού «δεν μαζεύεται όταν ξεφύγει».

«Εμείς έχουμε όλη την Κυβέρνηση απέναντί μας. Τον πρωθυπουργό, υπουργούς, την ΕΠΟ, Δημόσιους οργανισμούς, Υπουργεία αλλά δεν μας ενδιαφέρει, θα αντισταθούμε για το δίκαιο και το σωστό. Θα είμαστε απέναντί τους. Εγώ δεν έχω αναλάβει ποτέ δημόσια έργα, ούτε ξαφνικά από το πουθενά βρέθηκα ιδιοκτήτης εργοστασίου τσιγάρων, ούτε αγόρασα κάποια κρατική επιχείρηση όπως η ΣΕΚΑΠ και μου χάρισαν τα πρόστιμα, ούτε μου χάρισαν πρόστιμα στο ποδόσφαιρο, εμείς τα πληρώνουμε μέχρι τελευταία δεκάρα. Ούτε νοίκιασα κρατικό ξενοδοχείο με χαμηλό τίμημα, ούτε μπήκα στο λιμάνι και στην τελική, δεν έχω κανέναν κυβερνητικό ανάγκη. Να το έχετε υπόψη σας αυτό. Ούτε συμμετέχω στον ΟΠΑΠ, ούτε έχω πάρει δουλειές από το δημόσιο ή από το λιμάνι» είχε δηλώσει τότε ο Β. Μαρινάκης.

«Επίσης εγώ δεν έχω σχέση με λαθρεμπόρια όπως άλλοι. Γι’ αυτό και δεν με ενδιαφέρει τίποτα και όλους αυτούς θα τους πολεμήσουμε με όλα τα μέσα που μας παρέχει η Πολιτεία. Για μένα ό,τι έχουν πει και έχουν γράψει όλοι αυτοί οι ασήμαντοι καραγκιόζηδες είναι παράσημο και γράφτε το κιόλας. Όλες αυτές οι στημένες διώξεις αποτελούν παράσημα και διακρίσεις μέσα στο βρώμικο περιβάλλον που βιώνουμε. Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος. Όλο αυτό που ζούμε είναι ό,τι χειρότερο, απαίδευτο, πρόχειρο, και επιζήμιο έχει περάσει από τη χώρα. Αλλά κάποιος που είναι καθαρός δεν φοβάται. Στην Ελλάδα που γεννήθηκε η Δημοκρατία δεν μπορεί να επικρατήσουν λογικές Μαδούρο.

Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός για να πάρει το πρωτάθλημα ό,τι και να κάνουν. Όσο και να το ξεφτιλίσουν, όσες νάρκες και να βάλουν στον δρόμο μας, όσες παγίδες κι αν στήσουν. Και να ξέρετε και κάτι άλλο. Μην τα βάζουν με τον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί η οργή του κόσμου, όταν ξεφύγει, δεν μαζεύεται» ήταν η πλήρης δήλωσή του.
Από Thepressproject.gr. 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget