Friday, June 8, 2018

Ένας δήμαρχος που έχει και το όνομα και τη χάρη. Ο Καμπόσος προκαλεί ξανά με σχόλια εναντίον του Μπουτάρη και η ΝΔ τον διαγράφει



Ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, εξαπέλυσε νέα επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη ενώ λίγες ημέρες προηγουμένως είχε στο παρά ένα τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία για ανάλογα σχόλια. Σήμερα, ωστόσο, δεν τα κατάφερε. Με εντολή Μητσοτάκη διεγράφη.

Στο συνηθισμένο του μίνι διάγγελμά της Παρασκευής ο κ. Καμπόσος άφησε αυτή τη φορά και αντισημιτικά υπονοούμενα μεταξύ των λοιπών - διατυπωμένων με χυδαίο τρόπο - σχολίων. 
Σήμερα, λοιπόν σε βίντεο το οποίο συνόδευε με το γραπτό σχόλιο:
«Επιλεκτική δημοκρατία δεν υπάρχει! Εμείς που δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να λέμε αυτα που πιστεύουμε;;» ο δήμαρχος αρχίζει να μιλά για το θέμα λέγοντας:
«ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει για τον Καμμένο οτι δεν το γουστάρει τον χοντρό και ότι αν τον δει κρεμασμένο δεν κόβω το σκοινί, ότι θέλει ξύλο ο Μητροπολίτης Πειραιώς και  χιλια μύρια άλλα. Χέστηκα εάν έσφαξε ο Κεμάλ τους Πόντιους Έλληνες... Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς δεν φοράμε το καπελάκι και επειδή δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».
Και συνέχιζε (το παραλήρημα): 
«Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Και να τον έβλεπαν να τον δέρνουν, ο οποιοσδήποτε θα πήγαινε να τον προστατεύσει. Ένας άνθρωπος 90 χρονών ο οποίος έχει με ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά ε; Ή μήπως δεν πρέπει να τα λέμεούτε αυτά; Εχει προσβάλλει την Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Και θέλω να δω το αποτέλεσμα αυτού του λαού εκεί πάνω τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές. Είμαι περίεργος να το δω, αλλά καπελάκι είναι αυτό στο κεφάλι. Όποιος το φοράει το καπελάκι τον ηρωποιούν. Εγώ θα μιλάω για την πατρίδα μου, θα μιλάω συνέχει για την πατρίδα μου και θα την υπερασπίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις. ’Έστω κι αν μείνω μοναχός μου στο τέλος».
Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως ο κ.  Καμπόσος είχε αναρτήσει το βίντεο αρχικά στο Facebook του αλλά το κατέβασε
Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ. Από το Γραφείο Τύπου της κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση με τηνοποία ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών διαγράφεται.
Αναλυτικά: 

 «Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»
Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρητης εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση ότι «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία» και θέτει το ερώτημα:
«Μετά το σημερινό βίντεο, θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη σε αυτές τις χυδαιότητες ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας την ομηρία του από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ;»
Από την πλευρά του ο αρχηγός της ΝΔ  σε ανάρτησή του στο Twitter τόνισε ότι 
«δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας»

Εν τω μεταξύ νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει εξηγήσεις από τη ΝΔ τονίζοντας «το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη». Λίγη ώρα αργότερα, με ανακοίνωσή του τόνισε ότι αυτή η διαγραφή άργησε 20 ημέρες. 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget