Tuesday, December 18, 2018

«Ο Ολυμπιακός λέει “ναι” στην επιστροφή Μήτρογλου με μία προϋπόθεση»

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης , οι διευθυντές της Μαρσέιγ θα προσπαθήσουν να εκκαθαρίσουν το υπάρχον ρόστερ, με τον Κώστα Μήτρογλου να επιστρέψει στο Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού με τη μορφή δανεισμού.
Αρκετοί ... ανεπιθύμητοι στη Μασσαλία θα οδηγηθούν προς την έξοδο. Όπως οι Τόμας Χουμπότσαν, Γκρεγκόρι Σέρτιτς, Αιμεν Αμπντενούρ. Επίσης, στην γραμμή της επίθεσης, θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή σκηνικού, με την προγραμματισμένη αγορά ενός επιθετικού και την αναμενόμενη αναχώρηση του Βαλερίου Ζερμέν ή του Κώστα Μήτρογλου.
Ο πρώτος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχο του Μονακό, ενώ ο δεύτερος είναι αρκετά δημοφιλής στη χώρα του στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την Le Phocéen, ο Ολυμπιακός είναι κάτι περισσότερο από πρόθυμο ς  να προχωρήσει στην αποκατάσταση του 30χρονου σκορρέρ ... με μία προϋπόθεση.
Σύμφωνα με τους Γάλλους, αυτή η προϋπόθεση είναι η δανεισμού του ελληνικού διεθνούς στράικερ, υπό την προοπτική να δεσμευτούν οικονομικά με μια μεταγραφή που δεν θα λειτουργήσει.
«Η Μαρσέιγ συμφώνησε για την ολοκλήρωση της δανεισμού του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα καλύπτει εξ ολοκλήρ5ου το μισθό του. Ένα πλεονέκτημα για τη διοίκηση της Μασσαλίας, το οποίο θα μπορούσε έτσι να χρησιμοποιήσει για να προσπαθήσει να προσελκύσει ένα νέο σκορ κατά τη διάρκεια του μεταφραστικού κειμένου του Ιανουαρίου ». εξηγεί το Μέσο της Μασσαλίας. Όπως και να έχει ο σύλλογος θα υποχρεωθεί να λύσει μερικές συμβάσεις για να ανοίξει θέσεις για νέες προσθήκες. Παραμένει να δούμε αν κάποια ομάδα θα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση αγοράς του Μήτρογλου.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget