Tuesday, December 4, 2018

Της ημέρας. Τα νέα του Κινήματος Αλλαγής από το Χάρη Κοντόπουλο

Harris Kodopoulos
Πληροφορίες από το Κίνημα Αλλαγής ανάρτησε σήμερα στο ΦΒ ο γνωστος δημοσιογράφος
Harris Kodopoulos

- Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας όπως και ο σεξολόγος Θάνος Ασκητής είναι τα δύο πιο "ηχηρά" ονόματα για το Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας, όπου όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Μιχάλη Καρχιμάκη και την Νάντια Γιαννακοπούλου.

- Στο βόρειο τμήμα της Β΄Αθήνας, αν οι εθνικές εκλογές προηγηθούν των ευρωεκλογών δεν αποκλείεται ο προερχόμενος από την ευρωβουλή Μίμης Ανδρουλάκης να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

- Ο 32χρονος επιχειρηματίας Μπάμπης Καρπούζος αναμένεται να πάρει το βάπτισμα του πυρός στην πολιτική αρένα κατεβαίνοντας υποψήφιος στη Δυτική Αθήνα.

- Ο Κώστας Σκανδαλίδης θα κατέβει και πάλι στην Α΄ Αθήνα, όπως και ο προερχόμενος από το Ποτάμι Παναγιώτης Καρκατσούλης.

- Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, θα είναι υποψήφια στη Νότια Αθήνα, για την οποία ακούγονται επίσης τα ονόματα του Γιώργου Πεταλωτή, της Τόνιας Αντωνίου και της Ζέφης Δημαδάμα.

- Στην Α’ Πειραιά, υποψήφιοι θα είναι ο Δημήτρης Καρύδης, ο Βασίλης Κατσαφάδος, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Στέλιος Μανουσάκης και ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στον α’ γύρο, Χάρης Πόντας.

- Στην Β’ Πειραιά προορίζονται ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ και δημοσιογράφος, Σταμάτης Μαλέλλης, ο πρώην δήμαρχος Κορυδαλλού Στέφανος Χρήστου, ο γιος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Διαμαντίδη, Δημήτρης Διαμαντίδης και ο πρώην βουλευτής, Δημήτρης Λιντζέρης.

-Στην Α' Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφια η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, όπως και η Εύα Καϊλή αν τελικά δεν διεκδικήσει την δημαρχεία.

- Ο  Γιώργος Παπανδρέου θα είναι, οριστικά, υποψήφιος στην Αχαΐα, όπως και ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου.

- Στην Αργολίδα, ο Γιάννης Μανιάτης θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

- Στη Λάρισα θα βρεθούν αντιμέτωποι ο προερχόμενος από το ΚΙΔΗΣΟ Φίλιππος Σαχινίδης και ο προερχόμενος από το Ποτάμι Κώστας Μπαργιώτας.

- Αντίστοιχα στην Ηλεία οι Γιάννης Κουτσούκος και Μιχάλης Κατρίνης.

- Για το Επικρατείας ακούγονται τα ονόματα του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου, όπως και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος ωστόσο αναμένει πρώτα συνάντηση με την κ. Γεννηματά.

- Στο ευρωψηφοδέλτιο θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα είναι υποψήφιοι εκ νέου ο Νίκος Ανδρουλάκης και η Εύα Καϊλή. Εφόσον επιβεβαιωθεί οριστικά κάτι τέτοιο, ακούγεται έντονα ότι στο ευρωψηφοδέλτιο θα βρεθούν Νίκος Παπανδρέου και Γιώργος Καμίνης. Δεν πρέπει να αποκλείεται επίσης η πρώην ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαν να βρεθούν υποψήφιοι η πρώτη στην Κέρκυρα και ο δεύτερος στην Αττική.
X.K
🤫🤫

No comments:

Post a Comment

wibiya widget