Wednesday, December 19, 2018

Η ανήλικη ερωμένη του Γούντι Άλεν που συμμετείχε σε ερωτικά τρίγωνα με τη Μία Φάροου

Δεν πρόκειται να βρει ησυχία ο Γουντι Άλεν από τις κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και όχι μόνο. Η Μπάμπι Κριστίνα Ένγκελχαρντ, που είναι επαγγελματίας μοντέλο, ισχυρίζεται τώρα ότι στα 16 της είχε σχέση με τον Γούντι Άλεν και μάλιστα εν γνώσει της Μία Φάροου, με την οποία όπως λέει έκαναν ερωτικό τρίγωνο...

Διαβάστε επίσης



Σάλος έχει προκληθεί για ακόμη μία φορά με τηνπροσωπική ζωή του Γούντι Άλεν, καθώς τώρα ένα μοντέλο ισχυρίζεται ότι είχε σχέση μαζί του όταν βρισκόταν στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών. Πρόκειται για την Μπάμπι Κριστίνα Ένγκελχαρντ, η οποία στην ηλικία των 16 ετών πλησίασε μόνη της τον Γούντι Αλεν στη Νέα Υόρκη και του έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου της. Αυτό οδήγησε σε μια σχέση οκτώ ετών με τον σκηνοθέτη, όπως ισχυρίζεται σήμερα το μοντέλο.
Την αποκάλυψη έκανε πρόσφατα η Μπάμπι, σε ηλικία 41 ετών πλέον, μιλώντας στο περιοδικό The Hollywood Reporter όπου υποστήριξε ότι πλέον έχει ανάμεικτα συναισθήματα για τη σχέση τους. Αν και ο Άλεν δεν ζήτησε να μάθει ποτέ την ηλικία της, του είχε πει -σύμφωνα πάντα με την ίδια- ότι ήταν ακόμα μαθήτρια στο γυμνάσιο στο Νιου Τζέρσεϊ«Αυτό που με έκανε να μιλήσω είναι ότι σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να δώσω μια πλευρά του θέματος», δήλωσε η Ενγκελχαρντ.  «Δεν θέλω να του επιτεθώ και δεν το κάνω για να τον μειώσω. Μιλώ για την ιστορία αγάπης μου. Αυτό που με έκανε αυτή που είμαι σήμερα. Δεν μετανιώνω», λέει.
babi1 
Η  Μπάμπι Κριστίνα Ένγκελχαρντ, είναι επαγγελματίας μοντέλο, 41 ετών και δηλώνει ότι "δεν μετάνιωσε για τη σχέση της με τον Άλεν".
Η Ένγκελχαρντ αποκάλυψε και λεπτομέρειες για τη σχέση που υποστηρίζει ότι είχαν, λέγοντας πως αυτά τα 8 χρόνια αυτή και ο Γούντι Άλεν συναντήθηκαν μόνο στο διαμέρισμά του και ποτέ δεν μίλησαν για το έργο του. Περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη της σχέσης τους, αποκάλυψε ότι ο Άλεν άρχισε να φέρνει στο σπίτι δύο «όμορφες, νεαρές κυρίες» για ερωτικά τρίγωναΜάλιστα, 4 χρόνια μετά την αρχή της σχέσης τους ο σκηνοθέτης δεν δίστασε να γνωρίσει το μοντέλο και στη σύντροφό του και ηθοποιό Μία Φάροου.
Το πρώην μοντέλο αποκάλυψε επίσης πως συμμετείχε σε ερωτικές συνευρέσεις μαζί τους επειδή φοβόταν πως αν δεν το έκανε κινδύνευε να τον χάσει. Πάντως, σύμφωνα με την Μπάμπι όταν η σχέση τους τελείωσε, 8 χρόνια μετά, αισθάνθηκε ότι δεν ήταν παρά ένα παιχνίδι για το σκηνοθέτη.
Ο ίδιος ο σκηνοθέτης από την πλευρά του δεν έχει ακόμα σχολιάσει το δημοσίευμα και τα όσα λέει η φερόμενη ως πρώην ερωμένη του.
Απο ΑΠΕ /Cnn

No comments:

Post a Comment

wibiya widget