Sunday, December 9, 2018

ΤΡΙΚΑΛΑ. Αντίο καλέ μας φίλε του "ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ" Αχιλλέα Πνευματικέ


Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ένα απο τα πλέον ευγενικά και καλα παιδιά των Τρικάλων δεν ζει πιά. 
Χθες βράδυ,Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, η καρδιά του τον πρόδωσε στα 51 του χρόνια στο μεγάλο μεράκι της ζωής του το πρώτο "Ιντερνέτ καφέ" που ο ίδιος ίδρυσε  και  καθιέρωσε για 10 τίες στα Τρίκαλα. Από τις οθόνες των υπολογιστών του μικροί και μεγάλοι πέρασαν είδαν και έμαθαν τί είναι αυτο το Ιντερνέτ ανοιγαν email πάντα έχοντας τη βοήθεια και τα χαμόγελα του Αχιλλέα. Γεννημένος στην Αγρελιά στο ηρωικό και πανέμορφο χωριό των Τρικάλων, με τους πιο ωραίους και ευγενικούς ανθρώπους υποδέχονταν απλούς και άρχοντες με χαμόγελο και με την ίδια ζεστασιά και ένα ευχάριστο λόγο τους φίλους του πελάτες του..

Μια λητή ανακοίνωση που κυκλοφόρησε το πρωί της Κυριακης έγραφε.



 "Σήμερα θα πουν το στερνό αντίο συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του Τρικαλινού επιχειρηματία Αχιλλέα Πνευματικού, ο οποίος έφησε χθες το βράδυ την τελευταία του πνοή βρισκόμενος στο καφέ ιδιοκτησίας του στον πεζόδρομο της Κονδύλη.
Η κηδεία του θα γίνει στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Λογγάκι
Ο άτυχος 51χρονος αφήνει πίσω του την μητέρα του Ευαγγελία Πνευματικού, τα αδέλφια του Αρχέλαο, Αλεξάνδρα και Στέφανο Παπαευθυμίου."


...Πριν λίγο καιρό,όταν σε ένα ταξίδι μου που πήγα να πιω  τον πρωινό καφέ που μου έφτειαχνε ο πατέρας του με δάκρυα στα μάτια μου ανακοίνωσε: Δυστυχώς Δημητρη ,απο τον φίλο σου δεν θα ξαναπιείς καφέ γιατί πριν λίγες  μέρες μας άφησε γεια. 
Καλό ταξίδι Αχιλλέα,θα σε θυμάμαι πάντα κι  ελπίζω μετά απο καμμιά.. διακοσαριά χρόνια που γράφει και ο υποψήφιος πατριάρχης και φιλόσοφος Αργύρης Τσακαλίας να τα λέμε σε κάποιο άλλο μαγαζί σου στα Τρίκαλα που τόσο αγαπούσες..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-(Καλλέας)

No comments:

Post a Comment

wibiya widget