Thursday, December 6, 2018

ΡΟΔΟΣ/ Αναιρεί την ομολογία του ο 19χρονος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη


Ότι ο 19χρονος κατηγορούμενος αναίρεσε την ομολογία του για την άγρια δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, αποκάλυψε ο συνήγορος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σήμερα στις τηλεοπτικές κάμερες.
 Ο κ. Κούγιας βρέθηκε στη Ρόδο για να δηλώσει και τυπικά την παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον της ανακρίτριας και να καταθέσει αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος.

Παράλληλα το πρωί της Πέμπτης δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο – ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται η 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη να συναντάται με τον 19χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία της. 
Στο βίντεο που δημοσιεύει η «Δημοκρατική» της Ρόδου, φαίνεται η άτυχη κοπέλα να συναντιέται κάτω από το σπίτι της με τον νεαρό άνδρα, περίπου στις 2 τα ξημερώματα. Εκείνος έφτασε και την περίμενε να κατέβει ενώ όταν την είδε της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και στη συνέχεια έφυγαν παρέα. 
Σημειώνεται ότι το βίντεο έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται κάτω από το σπίτι της 21χρονης. 
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, εντοπίστηκε το σίδερο κοντά στο σημείο στο οποίο βρέθηκε το άψυχο κορμί της άτυχης Ελένης, ενώ οι δύτες στην ίδια περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν και τα ρούχα της 21χρονης. 
Βρέθηκε το σίδερο Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι βρέθηκε στο βυθό της Ρόδου το σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη.
 Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, το σίδερο εντοπίστηκε κοντά στο σημείο στο οποίο βρέθηκε το άψυχο κορμί της άτυχης Ελένης. 
Οι δύτες στην ίδια περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν και τα ρούχα της 21χρονης.
Την ίδια στιγμή οι ερευνητές έχουν σαρώσει την εξοχική κατοικία στη Λίνδο για να συλλέξουν ευρήματα βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης. Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λαπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 
Ολα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.
TheCaller.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget