Thursday, May 3, 2012

Στο Παρα 5!!! Προεκλογικά στο ΦΒ




Η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Τ. Κατσέλη θα περιοδεύσει αύριο Παρασκευή 4 Μαΐου στη Λάρισα (όπου-εκτός από τη Β΄ Αθήνας-είναι υποψήφια βουλευτής) και στο Βόλο.
Στις 9.00 το πρωί θα συναντηθεί στην Τσαρίτσανη με αντιπροσωπείες συλλόγων της περιοχής.
Στις 9.30 θα βρίσκεται στην Ελασσόνα όπου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο και εκπροσώπους τοπικών φορέων.
Στις 11.00 θα μεταβεί στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ (Κουμουνδούρου 3) όπου θα προεδρεύσει σε σύσκεψη κομματικών στελεχών.
Στις 12.30 θα βρεθεί στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας (Ηπείρου 83)
Στις 13.00 θα μεταβεί στο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο (Παπακυριαζή 44)
Στις 14.15 θα βρεθεί στα γραφεία του Εμπορικού Επιμελητηρίου (Φιλελλήνων 13)
Στις 15.00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. της Λάρισας (ξενοδοχείο METROPOL)
Στις 17.00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. της Μαγνησίας (ξενοδοχείο PARK στο Βόλο)
(Από Δήμο Χατζηπασχάλη)
Μιά ολόκληρη ζωή δουλειά και στερήσεις. Γιά να μπορέσει να σπουδάσει δύο παιδιά, να φτιάξει ένα σπίτι, να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, και να εξασφαλίσει μιά αξιοπρεπή σύνταξη. Τα κατάφερε. Έτσι νόμιζε. Μέχρι που ήρθαν αυτοί. Του έκλεψαν τη σύνταξη. Η τράπεζα του παίρνει το σπίτι, γιατί αδυνατεί να ξεπληρώσει το δάνειο. Το αυτοκίνητό του είναι ακινητοποιημένο, γιατί αναγκάστηκε να καταθέσει τις πινακίδες. Τώρα βλέπει και τα παιδιά του να ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν. Αυτός ο άνθρωπος, είμαστε όλοι εμείς. Μεθαύριο καλούμαστε να απαντήσουμε σε αυτούς που μας έκαναν έτσι.

    • Mosxos Bitzios Χτίσανε πανεπιστήμια παντού, ρουφήξανε το αίμα των οικογενειών να σπουδάσουν παιδιά, σε άλλες πόλεις, κέρδισε το κράτος και οι τοπικές κοινωνίες. Το πτυχίο στη χώρα της ανεργίας πάει στράφι. Ο οικογενειακός ιστός διαλυμένος και τα παιδιά στην ξενητειά. Ο Θεός να βάλει το χέρι του! Εβλεπα πριν στη τηλεόραση να ανεμίζουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις τεράστιες ελληνικές σημαίες...
      2 ώρες πριν ·  ·  2
    • Dim Papageorgiou Αλλα να ρίξουμε και μια ματιά σ αυτους που θέλουν να έρθουν!!! Καλημέρα

No comments:

Post a Comment

wibiya widget