Tuesday, April 7, 2015

Καμμένος: Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, θα πλημμυρίσει η Ευρώπη τζιχαντιστές



Νέα προειδοποίηση στην Ευρωπαϊκή Ενωση απευθύνει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι οι συνεχείς προσπάθειες αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης από Ευρωπαίους αξιωματούχους θα μπορούσαν να καταστήσουν την Ελλάδα αδύναμη να ελέγξει τα σύνορά της, με συνέπεια κύματα παράτυπων μεταναστών, ακόμη και τζιχαντιστών, να διεισδύσουν στην καρδιά της Ευρώπης.

Σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Times, με τίτλο «Δεν μπορούμε να κρατήσουμε το ISIS έξω αν η ΕΕ συνεχίσει το bullying σε βάρος μας» ο υπουργός κάνει λόγο για «επίμονες» προσπάθειες Ευρωπαίων αξιωματούχων να δημιουργήσουν ρήγμα στον κυβερνητικό συνασπισμό του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες αυτές ως «χονδροειδή παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας, πρωτάκουστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, ανήθικη και επικίνδυνη».
«Αν η Ελλάδα φύγει (από την ΕΕ και την ευρωζώνη), τότε θα τεθούν σε κίνδυνο πολλά περισσότερα από την οικονομική σταθερότητα και το ευρώ», τονίζει. Ο κ.Καμμένος είχε προβεί σε ανάλογες δηλώσεις στις αρχές Μαρτίου, προειδοποιώντας τους δανειστές ότι αν επιμείνουν στη σκληρή γραμμή έναντι της Ελλάδας, τότε «θα δώσουμε κι εμείς χαρτιά στους μετανάστες για να μεταβούν στο Βερολίνο».
Στην παρούσα συνέντευξή του στους Times, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, λέει ότι το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες κάνουν στην Ελλάδα bullying (εκφοβισμό) επιδιώκοντας να οδηγήσουν τη χώρα «σε μια πλήρη και ολοκληρωτική οικονομική παράδοση».
Και συμπληρώνει: Αν η Ελλάδα υποχρεωθεί να βγει από την ευρωζώνη, τότε κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, μαζί τους και εξτρεμιστικά στοιχεία, θα περάσουν από την Τουρκία για να κατευθυνθούν στην καρδιά της Ευρώπης.

1 comment:

  1. Έτσι ακριβώς είναι όπως τα κεει ο Καμμενος. Μπράβο Πάνο μη κρύβεις τίποτε! Οι δυτικό ευρωπαίοι μας θέλουν ως κυματοθραύστες αλλα υποταγμένους και ταπεινωμένους.

    ReplyDelete

wibiya widget