Sunday, April 5, 2015

VIEO-Η ΑΘΗΝΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ...ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥ οι υποστηρικτές των ...εργαζομένων κρυμένοι πισω απο τα πανό!!


Σήμερα ,ανήμερα των Βαίων,πήγα στο κέντρο της Αθήνας και πικραθηκα με αυτά που είδα.
Η πλέον εμπορική οδός Έρμού ήταν ελεεινή και βρώμικη από κάτι παράξενους τύπους που
γέμισαν πανό με συνθήματα... υπέρ των εργαζομένων και δεν επέτρεπαν τον κόσμο να ψωνίσει.
Ποιο χάλια δεν ξαναείδα την πρωτεύουσα.


 



Όχι αυτοί δεν ήταν υποστηρικτές των εργαζομένων. Εχθροί της Ελλάδας ήτανε.  ..και κολαούζοι των καπιταλιστων..΄Φοβούμαι ότι θέλουν τους εργαζόμενους ΝΕΚΡΟΥΣ..και καθόλου δε νοιάζονται για τη καλυτέρευση της ζωής τους ..
Ρώτησα μια ομάδα γιατί το κάνουν αυτό στο κέντρο της Αθήνας και γιατι βρώμισαν την πόλη και η απάντηση ¨
"για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντα των εργατών οι οποίοι καταπιέζονται απο τους Καπιταλίστες.. Θέλουν ανοιχτα τα μαγαζιά τους χωρίς να πληρώνουν παραπάνω Κυριακάτικα.."
- Είστε βέβαιοι; Εδώ αρκετα καταστήματα είναι κλειστά,κι εσείς πάτε να κλείσετε και τα υπόλοιπα..;
-Καλύτερα...

DEITE VIDEO

Το κέντρο της Αθήνας Κυριακή Βαίων

-Μου θυμίζετε την Τσεχοσλοβακία λίγο πριν πέσει ο ...σοσιαλισμός!!Όλα τα μαγαζια ήταν κλειστά και μόνο ένα ζαχαροπλαστείο ήταν ανοιχτό στο Τερεζίν που είχαμε πάει αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα επειδή ήταν χιλιάδες οι πελάτες και ο σερβιτόρος ΕΝΑΣ!!! ¨Ετσι θέλετε την Ελλάδα";

 
Μια ζώή μετανάστης έγραφα υπερ των εργατών αλλα ποτε δεν είδα τους "εργάτες "να βρωμίζουν την Αυστραλία και να καταστρέφουν κτήρια με βρωμιές και συνθήματα...
Για τα καταστήματα της Κυριακές υπήρξαν αρκετές διαμαρτυρίες πριν 30 και παραπάνω χρόνια και εκει απο τα συνδικάτα,αλλα κι όταν άνοιξαν εκτός απο τα μεγάλα καταστήματα και τα "σούπερ μάρκετ", μόνοι τους έκλεισαν τις Κυριακές οι υπόλοιποι.. (Ο νόμος ήταν να ανοίγει όποιος ήθελε ολόκληρο το 24ωρο!!)
Πριν καταστρέψουμε τελείως εν όψει καλοκαιριού την Ελλάδα μας και τώρα που έρχονται οι τουρίστες για να βοηθήσου και την πατρίδα στην κρίση,το χάλι αυτό δεν μπορει να συνεχίσει.
Πολλοι άκουσα να λένε ότι "κι ο Τσίπρας με τονΚαμμένο τα ίδια κάνανε στην αντιπολίτευση για να γίνουν κυβέρνηση.."
Λυπάμαι...
ΔΠ..













1 comment:

  1. Υπάρχει ακόμη ελπίδα, μην πτοείστε! Όλο και πιο λίγοι θα γίνονται αυτοί που δεν βλέπουν πέρα απο τη μύτη τους, αλλα και έτσι να μην είναι θα τους ξεπεράσει η λαοθάλασσα των ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να σκέφτονται!

    ReplyDelete

wibiya widget