Thursday, February 15, 2018

Μαξίμου: Να μηνύσει και το παρελθόν του – Τι λέει για τη μήνυση ο Σαμαράς


Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού την υποβολή μήνυσης του Αντώνη Σαμαρά κατά του Αλέξη Τσίπρα για το σκάνδαλο Novartis, καλώντας τον να «μηνύσει και το παρελθόν του που τον καταδιώκει».
«Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τη νέα συνωμοσιολογική θεωρία του σε μόνιμη μανία καταδιώξεως τελούντος κυρίου Σαμαρά. Ο μόνος ωστόσο που τον καταδιώκει είναι το παρελθόν του. Του συνιστούμε να μηνύσει και αυτό» σχολίασε το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Σαμαράς επιμένει πως «θα το πάει μέχρι τέλους»

Μήνυση κατά του Αλέξη Τσίπρα κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε δήλωσή του ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως με δική του ευθύνη «στήνεται μια άθλια σκευωρία». «Είναι τόσο κακοστημένη που καταρρέει από μόνη της» είπε ο κ. Σαμαράς προσθέτοντας πως «οι κατηγορίες φωνάζουν από μακριά πως είναι πέρα για πέρα συκοφαντίες».
Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, το έκαναν, μάλιστα βιαστικά, μια μέρα μετά το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. «Την ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις και απειλές, προσπαθούν με ψέματα να σπιλώσουν τους αντιπάλους τους διχάζοντας τον ελληνικό λαό. Ο μόνος τρόπος να μην παίξουμε το παιχνίδι όσων πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα είναι να τους καθίσουμε στο σκαμνί και να αποδείξουμε εμείς τη σκευωρία τους» είπε επισημαίνοντας πως υπάρχει και πολιτικός λόγος, καθώς «στο μέλλον κάθε νέα κυβέρνηση θα μπορεί να χρησιμοποιεί στημένους ψευδομάρτυρες για να εξοντώνει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Αυτό όμως θα ήταν το τέλος της δημοκρατίας στη χώρα μας».
«Ο κ. Τσίπρας δεν θα επιβάλει καθεστώς Μαδούρο στην Ελλάδα, οι συκοφάντες ξεχνάνε ότι ήταν η κυβέρνησή μας που χτύπησε αποτελεσματικά τη διαφθορά στον χώρο του φαρμάκου μειώνοντας δραστικά το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης, ενώ η τότε αντιπολίτευση του κ. Τσίπρα καταψήφιζε τα μέτρα με τα οποία εμείς χτυπάγαμε την ασυδοσία.
Αυτοί λοιπόν που συμμάχησαν τότε με τα συμφέροντα, κατηγορούν σήμερα όσους χτύπησαν τότε τη διαφθορά. Αν το δεχθούμε αυτό, κανείς δεν θα αγγίξει τη διαφθορά στο μέλλον. Και δεν θα αρκεστώ να καταπέσει η εναντίον μου σκευωρία. Θα το φτάσω ως το τέλος για να αποκαλυφθεί ποιος την έκανε, ποιοι συνεργάστηκαν μαζί του και γιατί. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από παραγραφές, αυτοί να δούμε πώς θα κρυφτούν.
Η εθνική ομοψυχία στηρίζεται στην αλήθεια. Όχι στις συκοφαντίες. Η αλήθεια λοιπόν θα λάμψει. Και η αλήθεια φοβίζει τους θρασύδειλους. Χθες μόλις μας είπαν οι Ευρωπαίοι πως ο Τσίπρας χρέωσε τον ελληνικό λαό όχι με 100 αλλά με 200 δισ και έχουν το θράσος και μιλάνε» σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως αυτοί που βγήκαν με ψέματα και πολιτεύθηκαν με ψέματα, θα λογοδοτήσουν.
«Αυτοί που θέλουν να τρομοκρατήσουν τη δικαιοσύνη, θα λογοδοτήσουν. Την αστική δημοκρατία πάντως δεν θα την ανατρέψουν. Και την Ελλάδα δεν θα την πληγώσουν άλλο. Θα τους πάω ως το τέλος. Και δεν θα γλιτώσουν» κατέληξε στη δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget