Friday, February 16, 2018

Αυστραλία: Σάλος με βίντεο που δείχνει νοσοκόμο να κακοποιεί ομογενή με αναπηρία









Την κακοποίηση που δέχθηκε ένας 33χρονος ομογενής Έλληνας με αναπηρία από νοσηλευτή στη Βικτώρια της Αυστραλίας φέρνει στο φως το βίντεο του βίαιου περιστατικού που κυκλοφόρησε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Οι συγγενείς του 33χρονου τοποθέτησαν κρυφή κάμερα, όταν εντόπισαν παράξενους μώλωπες στο σώματα του, και αποτύπωσαν την κακοποίηση που δέχθηκε ο άντρας, o οποίος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. 

Συγκεκριμένα, η οικογένεια του 33χρονου υποπτεύθηκε ότι κάτι συνέβαινε όταν ανακάλυψε μώλωπες στο σώμα του άντρα και διαπίστωσε πως έχανε πολλά κιλά. Παρότι παραπονέθηκε στη διοίκηση του νοσοκομείου, δεν υπήρξε καμία αντίδραση και έτσι αποφάσισε να βάλει την κρυφή κάμερα.
Στο βίντεο, που έχει στην κατοχή της η «Herald Sun», καταγράφεται η επίθεση που δέχθηκε ο ασθενής στις 22 Ιανουαρίου. Όπως φαίνεται στο υλικό ο νοσοκόμος αρπάζει τον 33χρονο από τον λαιμό και στη συνέχεια τον πετά στο κρεβάτι του.
Ο έλληνας ομογενής είχε πέρσι ένα σοβαρό ατύχημα – τον παρέσυρε αυτοκίνητο – με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό τραυματισμό και να μην είναι σε θέση να μιλά.
Οι Αρχές της πόλης ενημερώθηκαν για το βίαιο περιστατικό και η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για να διαλευκανθεί η υπόθεση.
CNN Gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget