Friday, February 16, 2018

ΞΑΦΝΙΚΑ...Η Tζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους


Η Tζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, προκαλώντας φρενίτιδα στα μίντια και φήμες πως η σταρ του «Friends» είναι ξανά με τον Μπραντ Πιτ. 
  Η ελληνικής καταγωγής διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν ότι δεν είναι πια μαζί, μετά από επτά χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου. 
Οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά. 
  Την Πέμπτη, λίγες μέρες μετά τα 49α γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον, ανακοίνωσαν επισήμως με δήλωσή τους στα ΜΜΕ τον χωρισμό τους.     
  

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς.
 Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας», ήταν η δήλωσή τους που μεταδόθηκε από το Reuters.  

 «Κανονικά, θα το κάναμε  ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του ταμπλόιντ δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. 

Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον», προσθέτουν χωρίς όμως να γίνεται καμία αναφορά στα αίτια του χωρισμού.  

 Υπενθυμίζεται ότι η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Τα φιλαράκια» και πολλών ταινιών, ήταν ζευγάρι επί χρόνια με τον Μπραντ Πιτ και υπήρξαν παντρεμένοι από το 2000 μέχρι το 2005, ενώ οι φήμες μετά το διαζύγιο του ηθοποιού με την Τζολί τους ήθελαν να έχουν αρχίσει πιο στενές επαφές και τους έβαζαν μαζί στο κάδρο.
   Το διαζύγιο έγινε σε χρόνο ρεκόρ του νούμερο 1 θέμα συζήτησης στα social media και μεταδίδεται ακόμη και με έκτακτο από διεθνή ΜΜΕ. 
LIFO

No comments:

Post a Comment

wibiya widget