Saturday, February 10, 2018

Ο Άδωνις διέταξε τον Μητσοτάκη να διαγράψει τον Αντώναρο από τη ΝΔ – Το έκανε


Αφορμή για τη διαγραφή Αντώναρου από τη ΝΔ αποτέλεσε η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ με αφορμή το σκάνδαλο Novartis, καλώντας την ηγεσία του κόμματος να προχωρήσει στην “καρατόμηση” από το αξίωμα του Αντιπροέδρου.
«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της Πειραιώς.

Διαβάστε εδώ τι έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος: Απασφάλισε ο Αντώναρος: «Ο σεξιστής μουσαφιραίος δοτός αντιπρόεδρος»… φεύγει

Με την απόφασή του αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβαίνει το Ρουβίκωνα, δεδομένου ότι προχωρά στη διαγραφή ενός εκ των βασικότερων καραμανλικών στελεχών της παράταξης, επιβεβαιώνοντας πως τα ηνία της δεν τα έχει ούτε ο ίδιος αλλά η πτέρυγα του Αντώνη Σαμαρά και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Η απόφαση ωστόσο να διαγράψει τον κ. Αντώναρο έρχεται την ώρα που ο έτερος καραμανλικός, Γιώργος Βλάχος, έθεσε επίσης θέμα για την παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη από το θεσμικό του ρόλο μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση για το σκάνδαλο Novartis αλλά πάει και ένα βήμα παρακάτω, χαρακτηρίζοντας λάθος τον όρο “κουκουλοφόροι” για τους προστατευόμενους μάρτυρες, όπερ ερμηνεύεται ως ευθεία αμφισβήτηση της επίσημης γραμμής της ΝΔ αλλά και της υπερασπιστικής γραμμής των εμπλεκομένων γαλάζιων στελεχών.
Πλέον, έχοντας ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, μένει να φανεί εάν θα πράξει το ίδιο και με τον κ. Βλάχο καθώς και ποια θα είναι η απάντηση από την πλευρά του καραμανλικού στρατοπέδου.
Tribune. Gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget