Monday, February 12, 2018

Ο πρώην υπουργός Υγείας Γρηγοράκος «αδειάζει» Βενιζέλο, Λοβέρδο και ΝΔ: Σκάνδαλο Novartis υπάρχει!


Διακριτή στάση από το έτερό του πολιτικό ήμισυ, Ευάγγελο Βενιζέλο, τηρεί με δηλώσεις του για το σκάνδαλο NovartisΛεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha τόνισε εμφατικά πως «για εμένα σκάνδαλο υπάρχει και θα πρέπει αυτό το σκάνδαλο να μην μείνει αδιερεύνητο».
«Για μένα σκάνδαλο υπάρχει και θα πρέπει αυτό το σκάνδαλο να μην μείνει αδιερεύνητο. Και δεν πρέπει να κρυφτούν αυτοί οι ένοχοι πίσω από τις ανάγκες της χώρας».
«Εγώ και ο χώρος που εκπροσωπώ θέλουμε πλήρη διαλεύκανση της ιστορίας γιατί αυτή η διαλεύκανση είναι απαίτηση του ελληνικού λαού» πρόσθεσε.
«Θέλω να γίνει διερεύνηση του σκανδάλου και θέλω η NOVARTIS να φέρει τα χρήματα πίσω» τόνισε.
«Με λυπεί και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα συμμετείχα σε ένα πολιτικό σύστημα που η διαφθορά του θα ήταν τόσο μεγάλη» κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγοράκος.
Η δήλωση αυτή προκαλεί εντύπωση δεδομένου ότι ο κ. Γρηγοράκος πέραν της εξαιρετικής σχέσης που έχει με τον φερόμενο ως εμπλεκόμενο, Ευάγγελο Βενιζέλο, δεν είναι κάποιο τυχαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αφού διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ το τελευταίο εξάμηνο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου και την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ως εκ τούτου, η παραδοχή του κ. Γρηγοράκου, ο οποίος διετέλεσε ως καθ’ ύλην αρμόδιος θεσμικά, πως όχι μόνο σκάνδαλο υπάρχει αλλά και η έκκληση στη «NOVARTIS να φέρει τα χρήματα πίσω» αφήνει πολλά ερωτήματα αναπάντητα.
«Αδειάζει» το φερόμενο ως εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο Novartis, Ευάγγελο Βενιζέλο και φυσικά όλους τους υπόλοιπους, μέχρι πρότινος συγκυβερνήτες του;
Ή μήπως νοιώθει για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει την ανάγκη να διαχωρίσει τη θέση και τα πεπραγμένα του από προκατόχους του, τηρώντας ξεκάθαρα αντίθετη θέση από ότι οι τελευταίοι;
Tribune.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget