Monday, September 5, 2011

Άντρας με βόμβα κρατά όμηρο παιδί στο Σίδνεϊ

Σκηνές τρόμου εκτυλίσσονται αυτή την ώρα έξω από το δικαστικό μέγαρο της περιοχής Παραμάτα του Σίδνεϊ. Ένας άντρας, ηλικίας περίπου 45 ετών, ισχυρίζεται οτι έχει στην κατοχή του βόμβα και κρατά όμηρο ένα μικρό παιδί.

Η αστυνομία βρίσκεται επι ποδός και επιχειρεί να προσεγγίσει στο σημείο, ωστόσο δεν έχουν δοθεί ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τα κίνητρα του δράστη. Ολοι οι δρόμοι γύρω από την περιοχή παραμένουν κλειστοί, ενώ οχήματα της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής βρίσκονται προληπτικά γύρω από το κτίριο.

Οι πρώτες αναφορές υπογραμμίζουν παρόλα αυτά οτι το παιδάκι που κρατά, ο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων άντρας, όμηρο είναι το 11χρονο παιδί του.

Όπως μεταδίδουν αυτή τη στιγμή τα ξένα μέσα ενημέρωσης ο δράστης εμφανίζεται συχνά στο παράθυρο χωρίς μπλουζάκι και φοράει περούκα δικαστή.

«Σε αυτό το στάδιο δεν είμαστε ακόμη σε θέση να γνωρίζουμε ποια είναι τα κίνητρα του δράστη και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τις κινήσεις του», δηλώνει χαρακτηριστικά ένας αστυνομικός.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι ο άντρας εισέβαλε σε γραφείο του κτιρίου με το παιδί στην αγκαλιά του και απείλησε φωνάζοντας οτι θέλει να μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο. «Εχω μια βόμβα επάνω μου», αναφώνησε και σκόρπισε τον πανικό, που έθεσε σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές και όλη την γύρω περιοχή.



Το ΑΒC Aστραλίας μεταδίδει
http://www.abc.net.au/news/abcnews24/news-in-90-seconds/

No comments:

Post a Comment

wibiya widget