Saturday, September 10, 2011

ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ...macedonia;

Την ώρα που οι "Ελληνες"  ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στους τουρίστες να κατεβούν απο τα...ιμπεριαλιστικά κρουαζερόπλοια  και να αφήσουν τα ωραια τους  χρήματα  στα 'χαροπαλευοντα' τουριστικά καταστημaτα  και οι ..ταξιτζήδες  αρνούνται να τους μεταφέρουν... "το γειτονικό κράτος " -που λέει και ο διευθυντης του δικού μας Μακεδονικό Πρακτορείο Εδήσεων- δεν χανει την Παραμικρή ευκαιρία να προωθήσει τον τουρισμό του και προπαντός να προπαγανδίσει το όνομά του... Η διαφήμιση που βλέπετε στέλνετε σε όσους βρίσκονται στην Αυστραλία και πιθανόν σε όσους διαβάζουν Ελληνικά.
Μου ήρθε την ωρα που δια βαζα Ελληνικες εφημερίδες ,πριν λίγο . Και απο περιέργεια tην άνοιξα για να δω  το έξυπνο και λιγότερο απο 10 λέξεις διαφημιστικό :
 Ψάχνετε πτήση για μακεδονία;

Αναχώρηση  απο....... 

Προορισμός (με μικρό Μ ) μακεδονια..

Είπατε κάτι;

You have searched on a flight
to macedonia

 


Destination
Departing date
Choose date
Return date
Choose date
No. of travellers
Preferred airfare
Mε μια μικρή διαφημισούλα...οι Σκοπιανοί περνανε σόλο τον κόσμο ότι υπάρχει και κράτος Μακεδονία. Τωρα θα μου πειτε ότι ΌΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,(όπως ο κ .Μητσοτάκης έτρεξε να τη βαπτισει πριν προλάβουν οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι να την πουν  "Σλαβομακεδονία" ,-Σπύρου) ευκολο δεν ειναι να λές ότι είσαι και ΤΩΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Κι ακόμα καμμια ανακριτική γιαυτο το θέμα.  Αν η διαφήμιση δεν αλλάξει  θα τη βρειτε ΕΔΩ    http://www.flightcentre.com.au/travel/flights/general-enquiry/macedonia?WT.srch=1&gclid=COmKjN-ElKsCFchS4godoVaK8A

ΕΚΔΗΜΟΣ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget