Wednesday, September 7, 2011

Η XΡΥΣΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ Στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Απο τη δραστήρια και δημιουργική βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Χρύσα Αράπογλου, πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω μήνυμά της..

Arapoglou Xrysa B

Δημιουργική Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Επικοινωνώ μαζί σας με αφορμή την πρωτοβουλία μου για τη δημιουργία του δικτυακού τόπου «Δημιουργική Ελλάδα» (www.creativegreece.gr), που είναι προσανατολισμένος στην ανάδειξη των δημιουργικών ελλήνων, των θετικών δράσεων, της καινοτομίας σε όλους τους τομείς, της ελληνικής πρωτιάς, της αποτελεσματικής συλλογικής και ατομικής εργασίας.

Η αισιοδοξία και η πίστη στις ικανότητές μας είναι το πιο ισχυρό μας όπλο ενάντια στην κρίση. Πιστεύω στις ικανότητες μας και στο καλύτερο παρόν, πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την αρνητική εικόνα της χώρας μας και να δούμε τη ζωή μας μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πιστεύω στη νέα γενιά και στις ιδέες της.

Σας προσκαλώ να περιηγηθείτε στις κατηγορίες της «Δημιουργικής Ελλάδας» να διατυπώσετε προτάσεις, κρίσεις και παρατηρήσεις και να βοηθήσετε στην προβολή του, γνωστοποιώντας την ύπαρξή του δικτυακού τόπου σε φίλους και γνωστούς σας ώστε να προβληθεί το φωτεινό πρόσωπο της πατρίδας μας.

Φιλικά,
Χρύσα Αράπογλου

www.creativegreece.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget