Sunday, February 11, 2018

Ράνια Σβίγκου: Η ΝΔ επιβεβαιώνει τον πανικό της στην υπόθεση Novartis


Για προσπάθεια εκφοβισμού της Δικαιοσύνης με την οποία «επιβεβαιώνει τον πανικό της», κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 για την υπόθεση Novartis.   
H κα Σβίγκου έκανε λόγο για απειλές κατά των μαρτύρων και επιθέσεις απέναντι στα δικαστικά όργανα, υποστηρίζοντας πως επιχειρείται μία προσπάθεια των εμπλεκόμενων στην υπόθεση να αποδείξουν ότι οι μάρτυρες είναι αναξιόπιστοι.    «Έχουμε μία προσπάθεια να χαρακτηριστούν οι μάρτυρες αναξιόπιστοι, κουκουλοφόροι, ενώ όλοι γνωρίζουν και ειδικά αυτοί που το ψήφισαν -και αναφέρομαι στη ΝΔ - ποιο είναι το θεσμικό πλαίσιο προστασίας της ανωνυμίας των μαρτύρων».   Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ λέει πως η Νέα Δημοκρατία ζητά την αποκάλυψη των ονομάτων των μαρτύρων ενώ γνωρίζει πως κάτι τέτοιο που δεν προβλέπεται, με αποτέλεσμα να στρέφεται, επί της ουσίας, κατά της διαλεύκανσης της υπόθεσης.   «Υπάρχει κίνδυνος εκφοβισμού», για αυτό προστατεύονται οι μάρτυρες, εξηγεί η Ράνια Σβίγκου.   
 Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε κλείνοντας πως, κατά τη γνώμη της, πρόκειται για μία πρωτοφανή κοινοβουλευτικά υπόθεση, λόγω του αριθμού των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων στη δικογραφία. Πηγή: lifo.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget