Wednesday, September 12, 2018

Παρά τις ευκαιρίες γύρισε με ήττα η Εθνική μας από την Ουγγαρία


 Ευκαιρίες υπηρξαν αποψε (χθες βράδυ) αλλά η
νίκη στο Ταλίν επί της Εσθονίας δεν είχε συνέχεια, καθώς η Εθνική ηττήθηκε στη Grupama Arena της Βουδαπέστης 2-1 από την Ουγγαρία, πληρώνοντάς κυρίως τη νωθρότητά της στο α΄ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχε την κατοχή, αλλά δε φάνηκε τόσο απειλητική για την εστία του Γκούλασι.

Στο β΄μέρος και με τις αλλαγές του κ. Σκίμπε η εικόνα της Ελλάδας βελτιώθηκε και οι διεθνείς δημιούργησαν τις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να φέρουν -τουλάχιστον- το γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν και το σκορ του αγώνα.

Το πρώτο γκολ της Ουγγαρίας πέτυχε ο Ρ. Σάλαϊ, με πλασέ μετά από ωραίο συνδυασμό κι αφού δέχθηκε την ασίστ από το κεφάλι του Μπέσε. Η Εθνική ισοφάρισε στο 18΄ με τον Μανωλά που πήρε την κεφαλιά ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Κώστα Φορτούνη, ωστόσο στο 42΄σε μια επίθεση διαρκείας των Μαγυάρων κι αφού ο Μπάρκας αρνήθηκε τρεις φορές το γκολ, ο Κλεινχέισλερ με άπιαστο μακρινό σουτ έδωσε το προβάδισμα και -εν τέλει- τη νίκη στους γηπεδούχους.

* Αναγκαστική η αλλαγή του Μανωλά, ο οποίος τρςυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μάριο Οικονόμου.

Ουγγαρία: Γκούλασι, Λανγκ, Καντάρ, Φιόλα, Α. Νάγκι, Α. Σαλάι (69΄ Έπελ), Ρ. Σαλάι, Κόβακς (81'  Πάτκαϊ), Κλεινχέισλερ, Ρ. Βάργκα (62΄ Λόβρενσιτς) και Μπέσε.

Ελλάδα: Μπάρκας, Τζαβέλλας (46΄ Λυκογιάννης), Μανωλάς (53΄ Οικονόμου), Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Τοροσίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (46΄ Μήτρογλου), Πέλκας.

Στο άλλο ματς του ομίλου : Φινλανδία-Εσθονία 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 2-0 6
ΕΛΛΑΔΑ 2-2 3
3 ΟΥΓΓΑΡΙΑ 2-2 3
4 ΕΣΘΟΝΙΑ 0-2 0

Η 3η αγωνιστική-12 Οκτωβρίου

Ελλάδα-Ουγγαρία
Εσθονία Φινλανδία

Η 4η αγωνιστική-15 Οκτωβρίου

Φινλανδία-Ελλάδα
Εσθονία -Ουγγαρία

No comments:

Post a Comment

wibiya widget