Wednesday, September 19, 2018

Ενέδρα θανάτου στην Κηφισιά: "Γάζωσαν" με καλάσνικοφ 33χρονη δικηγόρο, γνώριμη των αρχών


Γνώριμη της ασφάλειας ήταν η 33χρονη δικηγόρος, η οποία έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, καθώς βρέθηκε νεκρή από πυρά βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32, στην Κηφισιά.
Πρόκειται για "συμβόλαιο θανάτου", καθώς την 33χρονη την "γάζωσαν" οι άγνωστοι με καλάσνικοφστο ΙΧ της- μια σπορ Μερσεντές- μέσα στο υπόγειο γκαράζ. Η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, ωστόσο βρέθηκε νεκρή μόλις το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Στο σημείο βρέθηκαν περίπου 15 κάλυκες. 
Η άτυχη γυναίκα βρίσκονταν στη θέση του οδηγού. Για την ώρα, είναι άγνωστο αν οι δολοφόνοι την περίμεναν μέσα στο γκαράζ ή την πλησίασαν μόλις πήγε να μπει σε αυτό.
Το θύμα είχε πλούσια δραστηριότητα στα social media και σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό
Η μητέρα της, την αναζητούσε από την Τρίτη, καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης αποφάσισε να πάει στη μεζονέτα της Κηφισιάς- όπου διέμενε με την 7χρονη κόρη της- προκειμένου να δει τι είχε συμβεί. Ήταν μαζί με την οικιακή βοηθό όταν στο γκαράζ του σπιτιού βρήκαν την 33χρονη νεκρή και βουτηγμένη σε λίμνη αίματος
Η 33χρονη είχε μετακομίσει στην περιοχή με την κόρη της, πριν από περίπου ένα χρόνο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς γύρω στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, αλλά φοβήθηκαν. "Κάναμε τους κοιμισμένους, όπως μας συμβούλευε ο κ. Τόσκας", δήλωσε μάλιστα μια γειτόνισσα, κάνοντας αναφορά στην προτροπή που είχε κάνει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας. Ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, ύποπτου για την δολοφονία 43χρονου βαρυποινίτη, με το προσωνύμιο "Σαμπρέλας" ή "Καράφλας".
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της ίδιας γυναίκας, στις 6 Σεπτεμβρίου 2011 στο Γαλάτσι - μάλιστα εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος έξι μηνών -όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Κατά τις ίδιες πηγές, εκείνη η απόπειρα αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας.
Οι πιστολέρο είχαν στήσει τότε ενέδρα στην οδό Βεϊκου και μόλις την είδαν να βγαίνει από κατάστημα και να κατευθύνεται στο μαύρο Smart, την πλησίασαν και τη γάζωσαν. Δεν κατάφεραν να την τραυματίσουν θανάσιμα όμως το θύμα χρειάστηκε να παραμείνει πολύ καιρό στην Εντατική
Το 2009 είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ληστειών, ενώ στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας είχε μπει και η στενή σχέση που διατηρούσε με έγκλειστο των φυλακών το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε ληστείες και υποθέσεις της νύχτας. 
nooz.gr

Τι συνέβη το 2011

Τoν Μάϊο του 2009 στα Καμίνια, σε ζαχαροπλαστείο στην οδό Παλαμηδίου 22, ο εκτελεστής πυροβόλησε από πίσω στο κεφάλι μία φορά και σκότωσε την 29χρονη Μαρία Καυχιέρη, σύζυγο του γνωστού «νονού» της νύχτας Γιώργου Αυτιά.
Ο Αυτιάς είχε δολοφονηθεί πριν από δύο χρόνια έξω από καφενείο στην περιοχή της Καλλίπολης, στον Πειραιά,  την ώρα που περίμενε τη σύζυγό του για να πάνε στη θάλασσα.
Η δικηγόρος η οποία δολοφονήθηκε την Τρίτη στην Κηφισιά, είχε πέσει θύμα δολοφονικής απόπειρας  το 2011 στο Γαλάτσι, και είχε θεωρηθεί πως γνώριζε το άτομο που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση της γυναίκας του Αυτιά.
Τον Μάιο του 2009 λοιπόν σε εκείνο το πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο βρισκόταν μέσα μόνο μία υπάλληλος. Το θύμα,  η σύζυγος του Αυτιά, διέμενε στη Βούλα, αλλά εκείνη την ώρα πήγαινε επίσκεψη σε κάποιο φιλικό της σπίτι και σταμάτησε με το αυτοκίνητο έξω από το ζαχαροπλαστείο για να πάρει γλυκά.
Την ώρα που η 29χρονη επέλεγε τα γλυκά που θα αγόραζε και την εξυπηρετούσε η υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου, μπήκε από πίσω της, ακριβώς στην είσοδο, ένας άντρας ηλικίας περίπου 30 ετών με τζόκεϊ, καπέλο και τζιν παντελόνι και τη σκότωσε. 
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η News 247
Δολοφονία δικηγόρου στην Κηφισιά: 
Βρέθηκε μέσα στο αμάξι της

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018,  33χρονη γυναίκα, μεσα στο αυτοκίνητό της, στο γκαραζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην Κηφισιά. (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, 33χρονη γυναίκα, μεσα στο αυτοκίνητό της, στο γκαραζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην Κηφισιά. (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)  EUROKINISSI

Η γυναίκα, δικηγόρος στο επάγγελμα, βρέθηκε πυροβολημένη μέσα στο αυτοκίνητο της, στο υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας, στην οδό στρατηγού Δαγκλή 32.

Δολοφονημένη από πυρά βρέθηκε μία 33χρονη γυναίκα στο γκαράζ πολυκατοικίας στην Κηφισιά. Η γυναίκα, που ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έπεσε θύμα ενέδρας το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.
H 33χρονη φέρεται να δέχθηκε αρκετές σφαίρες, από άγνωστους δράστες, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ σημειώνεται ότι είχε γίνει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής News247


No comments:

Post a Comment

wibiya widget