Saturday, September 22, 2018

Αθηνα.Νεκρός ο ληστής. ..σε δίκη ο ιδιοκτήτης



Η αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλαδίστονος στην πλατεία Κανίγκος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να ξεφύγει καθώς και για άγνωστο λόγο εγκλωβίστηκε μέσα στο κατάστημα, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018
Η αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλαδίστονος στην πλατεία Κανίγκος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να ξεφύγει καθώς και για άγνωστο λόγο εγκλωβίστηκε μέσα στο κατάστημα, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018  EUROKINISSI

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε μετά την σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, στην Κάνιγγος. Σε βάρος του ασκήθηκαν κατηγορίες σωματικής βλάβης (κακούργημα) και κινδύνου σωματικής βλάβης (πλημμελήματος) για την θανάτου του επιδιώκοντα ληστή. Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη.

Η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργίματος ασκήθηκε στον  ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια, όπου  βρέθηκε ο θάνατος του επίδοξος ληστή.
Οι αδικίες που βαραίνουν πλέον είναι εκείνες της θανατηφόρας σωματικής βλάβης (κακούργημα) και της σωματικής βλάβης (πλημμέλημα).
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εξεταστή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη το πρωί.


Αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλαδίστονος στην πλατεία Κανιγγος
Αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλαδίστονος στην πλατεία Κανιγγος EUROKINISSI

Ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Αναγνώστης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι:
«Έχουμε μια θλιβερή υπόθεση για όλους, στην οποία όμως δεν έχει συμμετάσχει στην επέλθον αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την  Αστυνομία .
Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προκάλεσαν και στη συνέχεια ο δράστης της  theft  στην προσπάθειά του να βγει τραυματισμένος από τα σπασμένα γυαλιά. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το τραυματισμό αυτό δεν οδήγησε στο τραγωδικό αποτέλεσμα είναι ότι μετά την έξοδο και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί ».




ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ομόνοια: Καταδικάστηκε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου μετά την θανάτου του ληστή

Νεκρός ο επίδοξος ληστής κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας

No comments:

Post a Comment

wibiya widget