Monday, September 10, 2018

Οργή Παύλου Πολάκη για τα fake news του Γιάννη Λοβέρδου: «Βρε σίχαμα της δημοσιογραφίας»

Ολομέτωπη επίθεση μέσω Facebook εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου για τις ψευδείς ειδήσεις που διακινεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αρχικά ο Γιάννης Λοβέρδος ανάρτησε φωτογραφία της Νατάσας Γιάμαλη με τον Νίκο Παππά, μέσα από το τρένο που τους πήγαινε στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ, ισχυριζόμενος ψευδώς ότι η φωτογραφία ήταν μέσα από κυβερνητικό αεροπλάνο.
Αν και ήταν εμφανές ότι οι εικονιζόμενοι βρίσκονταν σε βαγόνι τρένου, ο Γιάννης Λοβέρδος το «είδε» ως αεροσκάφος.

Δείτε και διαβάστε εδώ: Ο Γιάννης Λοβέρδος αποκάλυψε ότι η Νατάσα Γιάμαλη ταξίδεψε με ιπτάμενο βαγόνι στη Θεσσαλονίκη

Απτόητος ο Γιάννης Λοβέρδος συνέχισε τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Ανάρτησε μια φωτογραφία από το 2011, με ΜΑΤ να κυνηγούν ηλικιωμένο συνταξιούχο, την οποία παρουσίασε ως επίθεση από τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη προχθές στη ΔΕΘ.
Αυτά προκάλεσαν την οργή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος αποκάλεσε τον Γιάννη Λοβέρδο «σίχαμα της δημοσιογραφίας», κατηγορώντας τον ότι με ψεύτικες ειδήσεις προσπαθεί να εξαργυρώσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Διαβάστε την οργισμένη ανάρτηση του κ. Πολάκη και δείτε τις ψεύτικες φωτογραφίες που παρουσίασε ως πρόσφατες ο δημοσιογράφος:
«ΒΡΕ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΒΕΡΔΟ:Στις πόσες ψεύτικες φωτογραφίες και «ειδήσεις» σου έχει τάξει ο Μητσοτακης να σε βαλει υποψήφιο με τη ΝΔ ;;;!Έχει πέσει πολύ πείνα στο Blue sky τώρα που κόπηκε η διαφήμιση απ το ΚΕΕΛΠΝΟ και ψάχνεις δουλειά ε;;;;».
Πάντως η συμπεριφορά του Γιάννη Λοβέρδου είναι ιδιαίτερα σοβαρή, διότι από ένα δημοσιογράφο -και μάλιστα αναγνωρίσιμο- το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς είναι να διακινεί ψευδείς ειδήσεις στο διαδίκτυο.
Να σημειωθεί εδώ ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων τιμωρείται με φυλάκιση από τον νόμο.
tribune

No comments:

Post a Comment

wibiya widget