Sunday, September 2, 2018

Με πεντάρα φιλοδώρησε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, παρουσία του νέου μεταγραφικού του αποκτήματος Γιάγια Τουρέ, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα να επικρατήσει με 5-0 και να σημειώσει τη 2η νίκη στη Super League.
Ο Ελαμπντελαουί στο 33′ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Φορτούνης στο 41΄με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 55′ ο Ποντένσε έκανε το 3-0, ο Γκερέρο με εκπληκτικό τρόπο στο 90′ το 4-0 και ο Μεριά στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Οι «ερυθρόλευκοι» στο 46′ είχαν δοκάρι με τον Φετφατζίδη, ενώ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι στο 75′ με τον Μυστακίδη.
Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα του με μία αλλαγή αυτή του Φετφατζίδη αντί του Χριστοδουλόπουλου. Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 33′ με κεφαλιά του Ελαμπντελαουί. Στο 41′ ο Φορτούνης από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-0 που είναι και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη στο 46′ οι πειραιώτες άγγιξαν το τρίτο γκολ, αλλά σε κενή εστία ο Φετφατζίδης σημάδεψε το δοκάρι. Στο 55′ μετά από ωραία συνεργασία η μπάλα κατέληξε τον Ποντένσε, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 3-0. Στο 75′ ο ΠΑΣ έχασε τη μοναδική αξιόλογη φάση, αλλά το σουτ του Μυστακίδη σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 90′ ο Γκερέρο πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής καθώς πήρε την μπάλα από το κέντρο και με ωραία ενέργεια την άφησε στα δίχτυα του Βελλίδη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90+2′ ο Μεριά.
Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς (57′ Μιράντα), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (74′ Νάτχο), Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης (71′ Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε, Γκερέρο.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κακούμπα, Κάστρο, Λίλα (77′ Σιόντης), Νικολιάς (74′ Βιντάλ), Κούζικ, Ξύδας (34′ λ.τρ. Μυστακίδης), Κρίζμαν

No comments:

Post a Comment

wibiya widget