Saturday, July 25, 2015

Να πώς θησαυρίζουν οι όμορφες

ΕΞΥΠΝΗ ΜΠΙΖΝΑ!!! έχουν γίνει εκατομμυριούχες προβάλλοντας στο διαδίκτυο κάθε μέρα μια καινούργια φωτογραφία




Εκτός από πανέμορφες έχουν και επιχειρηματικό μυαλό. Δυο καλλονές από την Αμερική έκαναν την
αγάπη τους για τα μαγιό επιχείρηση και βγάζουν εκατομμύρια.

Φορούν ένα κάθε μέρα, βγάζουν φωτογραφίες και τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο. Οι 24χρονες έχουν γίνει εκατομμυριούχες προβάλλοντας στο διαδίκτυο κάθε μέρα μια καινούργια φωτογραφία με ένα διαφορετικό Η ιδέα τους απλή. Χρησιμοποιώντας την δύναμη που τους παρέχουν τα social media έχουν καταφέρει μέσα σε λίγο καιρό να έχουν 35.000 followers στο blog τους, 528.000 στο Facebook και 13.700 στο Instagram. Βλέποντας την επιρροή και την απήχηση που έχουν οι δυο νεαρές στο διαδίκτυο, εταιρίες που κατασκευάζουν μαγιό κάνουν ουρά για μια συμφωνία.

Τα κορίτσια γνωρίστηκαν μέσω Facebook και ας τους χώριζαν χιλιόμετρα. Η Νατάσα είναι από την Αυστραλία και η Ντέβιν από την Χαβάη μετά από την πρωτόγνωρη επιτυχία τους αποφάσισαν να εγκαθιδρύσουν την έδρα τους στο Λος Αντζελες και να γίνουν ζάπλουτες.ΕΠΙΣΗΣ


Μία στις 4 γυναίκες στο Facebook παραδέχεται ότι ανέβασε άσχημες φωτογραφίες των φίλων της στο site.

Σύμφωνα με την έρευνα του site Mymemory.com σε 1.500 γυναίκες είναι αρκετές οι γυναίκες που ανεβάζουν άσχημες φωτογραφίες φίλων τους στο site.

Συγκεκριμένα το 25% των γυναικών δεν έχει πρόβλημα να ανεβάσει μια άσχημη φωτογραφία ενός φίλου του όμως οι λόγοι που ωθούν τις γυναίκες να το κάνουν αυτό διαφέρουν.

Από τις γυναίκες που απάντησαν θετικά, 1 στις 3 ισχυρίζεται ότι το κάνει για να εκδικηθεί τη φίλη που ανέβασε αντίστοιχα μια άσχημη φωτογραφία της.

Το μεγαλύτερο ποσοστό ωστόσο ισχυρίζεται ότι ανεβάζει τη φωτογραφία επειδή έχει απογοητευτεί από τη φιλία του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Το 75% των γυναικών δήλωσε ότι αφαιρεί το tag με το όνομά του από φωτογραφίες που θεωρεί ότι δεν φαίνεται ωραία.

Το 1/5 των γυναικών δηλώνει επίσης ότι δεν αφαιρεί τις φωτογραφίες όταν μια άλλη φίλη το ζητήσει επειδή δεν φαίνεται όμορφη.

2 στις 3 γυναίκες αισθάνονται ιδιαίτερο θυμό αν μια φίλη τους δημοσιεύσει μια φωτογραφία που δεν τους άρεσε στο Facebook.

Οι υπεύθυνοι της έρευνας δήλωσαν έκπληκτοι που οι γυναίκες χρησιμοποιούν το Facebook και τις φωτογραφίες για να σαμποτάρουν τις φίλες τους.

Μια άλλη έρευνα που πραγματοποίησε το site δείχνει ότι η πλειοψηφία των Βρετανών ανεβάζει φωτογραφίες στο διαδίκτυο όπου οι χρήστες φαίνονται μεθυσμένοι.

Περίπου το 76% των 1.800 χρηστών του Facebook που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι στις περισσότερες φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει άλλοι και τους έχουν κάνει tag φαίνονται να έχουν πιει αρκετά.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget