Thursday, July 23, 2015

Α.Τσίπρας: Οι αγώνες δεν θα πάνε χαμένοι – Συμβολική επίσκεψη του πρωθυπουργού στο πρώην ΕΑΤ ΕΣΑ (vid)

Α.Τσίπρας: Οι αγώνες δεν θα πάνε χαμένοι – Συμβολική επίσκεψη του πρωθυπουργού στο πρώην ΕΑΤ ΕΣΑ (vid)
O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρέστη απόψε στην εκδήλωση Μνήμης για τα 41 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών -ΣΦΕΑ στο Πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ ΕΣΑ). 
Σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «σαράντα ένα χρόνια μετά την κατάρρευση της ξενοκίνητης δικτατορίας των συνταγματαρχών, σήμερα τιμούμε τους αγωνιστές που φυλακίστηκαν, αγωνίστηκαν, θυσιάστηκαν προκειμένου να επιστρέψει η Δημοκρατία στην πατρίδα μας.
Και αυτός ο δημοκρατικός πατριωτισμός της εποχής εκείνης, είναι και σήμερα οδηγός στους αγώνες του λαού μας, για να επιστρέψει στον τόπο μας η κυριαρχία, η κυριαρχία και η ανεξαρτησία που χάσαμε εξαιτίας αυτής της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Και να μπορέσουμε να ξαναπατήσουμε στα πόδια μας όρθιοι, να ατενίζουμε ένα μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.
Οι αγώνες δεν θα πάνε χαμένοι. Και είναι βέβαιο ότι ο ελληνικός λαός έχει αποθέματα πίστης και αυτοπεποίθησης για να καταφέρει να αντιμετωπίσει και τις μεγαλύτερες δυσκολίες».
tsipraw-konstantopoulou Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός απέτισε φόρο τιμής καταθέτοντας στεφάνι. Εν συνεχεία και προτού ξεκινήσει η εκδήλωση χαιρετήθηκε και συνομίλησε με παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ Νίκο Κωνσταντόπουλο και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Στα στιγμιότυπα, στο περιθώριο της εκδήλωσης και η χειραψία και ο ασπασμός που είχε ο πρωθυπουργός με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget