Sunday, September 3, 2017

Πέθανε η 18χρονη από την Πετρούπολη. Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη ο παιδοκτόνος

Την τελευταία της πνοή άφησε η άτυχη 18χρονη από την Πετρούπολη την οποία δολοφόνησε με φρικτό τρόπο ο ίδιος της ο πατέρας. Η κοπέλα νοσηλευόταν κλινικά νεκρή στο Θριάσιο και οι γιατροί από την πρώτη στιγμή βασίζονταν μόνο σε ένα θαύμα

Adtech Ad
Τραγικός ο επίλογος για την άτυχη 18χρονη από την Πετρούπολη. Σήμερα το μεσημέρι, άφησε την τελευταία της πνοή στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Τετάρτη ήδη κλινικά νεκρή. Τραγική φιγούρα η μητέρα της άτυχης κοπέλας και ο 13χρονος αδερφός της…
AdTech Ad
Την ζωή του κοριτσιού όπως διαπίστωσε και ο ιατροδικαστής στέρησε με τα ίδια του τα χέρια ο 55χρονος πατέρας της που την έκλεισε το στόμα και την μύτη, την στραγγάλισε, την τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο, το στήθος και το χέρι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι της οδού Κύπρου 52.
Από την πρώτη στιγμή πολλά ήταν τα στοιχεία που έδειχναν ότι δεν ήταν ατύχημα ό,τι συνέβη στο διαμέρισμα της οδού Κύπρου. Σχεδόν αμέσως οι πυροσβέστες που χρειάστηκε να σπάσουν την κλειδωμένη πόρτα του φλεγόμενου διαμερίσματος εντόπισαν 2-3 διαφορετικές εστίες στο σαλόνι, κάτι που φανέρωνε εμπρησμό.
Την υπόθεση ανέλαβε αρχικά το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και στη συνέχεια η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, που σύντομα ανακάλυψαν πως ο πατέρας αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.
Οι τσακωμοί και οι φωνές στο σπίτι ήταν πολύ συχνοί και έτσι στις αρχές Αυγούστου κιόλας η σύζυγός του δεν άντεξε άλλο, πήρε τον 13χρονο γιο τους και έφυγαν από το σπίτι, πηγαίνοντας στο πατρικό της στην Κέρκυρα και πίσω έμεινε αναγκαστικά η 18χρονη κόρη με τον πατέρα, καθώς σπούδαζε στην Αθήνα και βίωσε εκείνη όλη την κλιμάκωση της επιδείνωσης της κατάστασής του.
Το ζευγάρι είχαν πάρει διαζύγιο πριν 5 χρόνια όπως κατέθεσε η τραγική μητέρα στους αστυνομικούς, όμως για χάρη των παιδιών πάντα επέστρεφε η σύζυγος και προσπαθούσαν να ζήσουν μαζί ξανά και ξανά μέχρι που στις αρχές του Αυγούστου δεν άντεξε και ξαναέφυγε.
Έκτοτε, ο πατέρας έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο την εν διαστάσει σύζυγό του και της ζητούσε να επιστρέψει πίσω, να μείνει εκείνη στο σπίτι μαζί με τα παιδιά και θα νοίκιαζε αλλού εκείνος, κάτι που είχε αρχίσει να το σκέφτεται από την πλευρά της. Η 18χρονη κόρη όμως που άκουγε αυτά που έλεγε ο πατέρας της, θέλοντας να σώσει την μητέρα της, της έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό της προειδοποιώντας την: «Μην τον πιστεύεις, δεν αλλάζει αυτός. Μην γυρίσεις πίσω θα σε σκοτώσει!».
Την περασμένη Δευτέρα, ο πατέρας έψαξε το κινητό της κόρης του και ανακάλυψε το μήνυμά της προς την μητέρα της με αποτέλεσμα να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και να ξεσπάσει όλη του την οργή πάνω της. Αυτό το γεγονός, συν ο μόνιμος τσακωμός που είχε το τελευταίο διάστημα με την κόρη του, που δεν ενέκρινε την σχέση της με ένα αγόρι επειδή είχε καταγωγή από την Αλβανία, όπλισαν τα χέρια του και έγινε παιδοκτόνος.
Μάλιστα, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το κορίτσι ήταν ώρα υποξυγονωμένο και είχε στραγγαλιστεί, με αποτέλεσμα παρά την ανάνηψη στην οποία προχώρησαν ο εγκέφαλος της να ήταν ήδη νεκρός.
Γείτονες άκουσαν μάλιστα την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια, ενώ είχαν προηγηθεί τσακωμοί τις προηγούμενες ημέρες όπου πάλι γείτονες είχαν ακούσει τον πατέρα να απειλεί ευθέως την κόρη πως θα έβαζε φωτιά…
Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο πατέρας βρέθηκε αργότερα ματωμένο μέσα στο σπίτι από τους αστυνομικούς.
Ο παιδοκτόνος πατέρας που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ παρουσιάζει συνεχώς καλύτερη εικόνα, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει οι αστυνομικοί να του πάρουν κατάθεση. Το μόνο σίγουρο είναι όταν συνέλθει θα έρθει αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και μάλιστα της ίδιας της κόρης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:


No comments:

Post a Comment

wibiya widget