Sunday, September 10, 2017

ΣΟΚ. "Κατασκευασμένοι οι Τυφώνες" λέει ο κορυφαίος επιστήμονας Michio Kaku στους ειδήμονες της CBS

Ο κορυφαίος επιστήμονας Michio Kaku είπε στους ειδήμονες της CBS ότι οι πρόσφατοι τυφώνες στις ΗΠΑ είναι «κατασκευασμένοι και δημιουργήθηκαν μέσω του HAARP


Ο Παγκόσμιος διάσημος φυσικός  Michio Ο Kaku έκανε μια συγκλονιστική ομολογία στη αμερικανική τηλεόραση όταν αναγνώρισε ότι το περιβόητο  HAARP είναι υπεύθυνο για την πρόσφατη έκρηξη των τυφώνων.
Σε συνέντευξη που απηύθυνε στο CBS, ο Δρ. Ο Kaku αναγνωρίζει ότι ο ουρανός «ψεκάστηκε με νανοσωματίδια και οι καταιγίδες  «ενεργοποιήθηκαν» με τη χρήση «λέιζερ».
Στη συνέντευξη ο ίδιος  συζητά την ιστορία της αλλαγής καιρού με δημοσιογράφους του  CBS.
Το ερευνητικό πρόγραμμα ενεργητικής ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας (HAARP) δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως μέρος ενός προγράμματος ιονοσφαιρικής έρευνας.
Η Πολεμική Αεροπορία, ΗΠΑ Το Ναυτικό, το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας Φέρμπανκς και η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Έργων Άμυνας (DARPA), εμπλέκονται σοβαρά στο όλο πρόγραμμα.
pentapostagma.gr
Σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους, το HAARP επιτρέπει στον στρατό να τροποποιεί και να «μεταβάλει»  τον καιρό προκαλώντας σεισμούς, πλημμύρες και τυφώνες.
Μια λεπτομέρεια που αναφέρθηκε σε  διάλεξη  ακαδημαϊκών στον τύπο  σχετικά με την αλλαγή του καιρού, εμπλέκει την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και τα αγώγιμα σωματίδια στη στρατόσφαιρα , και αφορούσε έρευνα που δημοσιεύθηκε στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Wolf Kasparian:
«Υπό τις συνθήκες ενός τυπικού σύννεφου καταιγίδας, στο οποίο συνυπάρχει ο πάγος  το υπερψυχθέν νερό δεν μπορεί να ανιχνευθεί. Μέσα σε λίγα λεπτά, η δράση του λέιζερ οδηγεί σε σημαντική αύξηση της ολικής πυκνότητας σωματιδίων πάγου προκαλώντας βιβλικά φαινόμενα».
Για να κατανοήσουν πραγματικά τoν «πόλεμο» της  γεωμηχανικής που έχει ξεσπάσει πιο δυναμικός εδώ και δύο χρόνια  , οι ερευνητές έχουν εντοπίσει ως υπεύθυνες για αυτά τα προγράμματα στις ΗΠΑ,  τους αμυντικούς κολοσσούς  Raytheon, BAE Systems και General Electric οι οποίες ασχολούνται επισταμένα με την γεωμηχανική.
Με τρομερούς  τυφώνες που καταστρέφουν σήμερα την Αμερική,  πλημμύρες που καταστρέφουν την Ινδία και την Ρωσία και  πυρκαγιές που καταστρέφουν τον βορειοδυτικό Ειρηνικό, ο πόλεμος των καιρικών συνθηκών είναι στην ημερήσια διάταξη αυτών των «σκοτεινών κέντρων» που θέλουν να ελέγξουν πλήρως  τον πλανήτη και δις των κατοίκων του.


Πρόκειται για το γνωστό σενάρια , της παγκόσμιας διακυβέρνησης , της μιας θρησκείας , που αναφέρονται σε γραφές εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Ο καιρός «χρησιμοποιείται» πλέον ως «όπλο» για τα υποχθόνια σχέδια αυτής της ελίτ που θέλει να ελέγξει  τα πάντα .
Υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της κυβέρνησης Κλίντον, Γουίλιαμ Κοέν, το 1997: «[Οι τρομοκράτες] επιδίδονται ακόμα και σε οικολογικού τύπου τρομοκρατία, όπου μπορούν να αλλάξουν τον καιρό, να προκαλέσουν σεισμούς και να ενεργοποιήσουν ηφαίστεια μέσω της χρήσης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Υπάρχει λοιπόν μια αφθονία από ευφυή μυαλά εκεί έξω που εργάζονται ώστε να βρουν τρόπους να σπείρουν τον όλεθρο στα έθνη. Είναι αληθινό, γι’ αυτό και πρέπει να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειές μας».
Επίσης τον Ιούνιο  του 2017,  Ρώσοι επιστήμονες και ειδικά μετεωρολογικά κέντρα στην ευρωπαϊκή πλευρά της αχανούς χώρας «έδειξαν» την χρήση του συστήματος HAARP πίσω από την  σούπερ καταιγίδα  «βιβλικών διαστάσεων» που έπληξε την Μόσχα, κατά την οποία έπεσε τόσο  νερό που  έχει να εμφανιστεί εδώ και  τουλάχιστον 50 έτη.
Την ίδια στιγμή «έτεροι» Ρώσοι επιστήμονες κάνουν λόγο για εντελώς «ασυνήθιστο» καιρό στην Ρωσία , πριν μερικές ημέρες  σε κάποια περιοχή  χιόνισε κιόλας, που παραπέμπει σε χρήση του συστήματος HAARP.
Θεωρούν δηλαδή ότι η χώρα είναι στο στόχαστρο των ΗΠΑ , λόγω Συρίας και Βαλτικής και δέχεται σωρηδόν προκλήσεις με « άλλα μέσα».
Πρόκειται για το  σκοτεινό υπερόπλο με την ονομασία  HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), που αφορά  ερευνητικό πρόγραμμα υψηλής συχνότητας δραστικής ακτινοβολίας που συνδεόταν κοινώς με τον έλεγχο των δυνάμεων της Φύσης και τη μαζική καταστολή των μαζών.
Το μυστικό υπερόπλο των ΗΠΑ φέρεται να  προκαλεί  σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς στην οικουμένη και πυροδοτεί  συνωμοσιολογικά σενάρια όσα όλα τα άλλα τρελά και μυστικά μαζί.
Πλέον  τυφώνες θα πλήττουν πόλεις και χωριά, και  καταστροφικοί εγκέλαδοι και  τσουνάμι θα σμπαραλιάζουν χώρες ως  «αποκλειστικά φυσικά αίτια». Είναι ένα  άλλο ένα  όπλο  του αμερικανικού Πενταγώνου και της DARPA.
Το πρόγραμμα αυτό στην ουσία ελέγχει την ιονόσφαιρα, κάτι εξάλλου για το οποίο είχε σχεδιαστεί το HAARP.
Ουσιαστικά οι  Αμερικάνοι μπορούν να ελέγχουν πια όλα τα καιρικά στοιχεία, από τυφώνες και ανεμοστρόβιλους μέχρι πλημμύρες και σεισμούς, ακόμα και παγκόσμιο έλεγχο του μυαλού με την  λίστα πρακτικά να μην  έχει τέλος.

Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 – 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).
pentapostagma.gr
(ΣΣ. Σύμφωνα με τις παραπάνω αποκαλύψεις η "ΕΦΗΜΕΡΙΣ'' θεωρεί ότι ο καλος καιρός εφέτος και το συνεχιζόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα Κύπρο,  δεν είναι οφείλονται στη φύση και πρέπει να ευχαριστούμε τους ελέγχοντες τα καιρικά φαινόμενα. Δ).

1 comment:

  1. Αρα και τα 2 πλάτανια που ξεριζόθηκαν και κοματιάστηκαν στην πλατεία Τρικάλων απο την ημέρα που ήρθε ο νέος σεβασμιότατος δεν ήταν τυχαία περιστατικά..;

    ReplyDelete

wibiya widget