Wednesday, September 13, 2017

Συριακοί πύραυλοι S-200 κατέρριψαν ισραηλινό μαχητικό ενώ πετούσε πάνω από το Ν Λίβανο!

Πριν από λίγο ο WaelHussaini συνεργάτης του site RussiaInsider που εδρεύει στη Βυρητό και είναι συρολιβανέζος ανακοινώνει στο twitter ότι σήμερα για πρώτη φορά η συριακή αεράμυνα δέσμευσε ένα ισραηλινό στόχο που πετούσε πάνω από το Λίβανο και το κατέρριψε.
Στις 11:10 το μεσημέρι το συριακό σύστημα S-200 εκτόξευσε πύραυλο κατά ενός από τα ισραηλινά μαχητικά κι αυτό άρχισε να χάνει ύψος..Ο στόχος δηλ.το ισραηλινό μαχητικό χτυπήθηκε λίγα χιλιόμετρα από ακτή Σιδώνας , ενώ πηγές επιβεβαιώνουν ότι το ισραηλινό F-15 καταστράφηκε (αφότου δεσμεύθηκε από το σύστημα εκτόξευσης S-200 ).
Ο WaelHussaini αναφέρει ότι πρόσκειται για 100% επιβεβαιωμένη είδηση.
Νωρίτερα το αραβόφωνο μέσο mayadenalakhbar 10.9.17 αναφέρει ότι αρκετές σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μεταφέρουν ότι ένα ισραηλινό αεροπλάνο συνετρίβη στο Νότο αφότου στοχεύθηκε από συριακούς πυραύλους S-200.
Σύμφωνα με τις πηγές, ο πύραυλος έπληξε το ισραηλινό αεροπλάνο αρκετά χιλιόμετρα από την παραλία και το αεροπλάνο συνετρίβη στη θάλασσα.
Διαβάστε επίσης Νέα απειλή ξεκινα στο Τέξας και τη Φλόριντα μετά τους τυφώνες και αυτη η απειλη ειναι πραγματικος εφιαλτης !
Πηγή: dimpenews

No comments:

Post a Comment

wibiya widget