Wednesday, September 6, 2017

Άγρια δολοφονία οδηγού ταξί στη Δραπετσώνα – Τον έσφαξε και εξαφανίστηκε!


– Έγκλημα με θύμα 60χρονο οδηγό ταξί τα ξημερώματα στον μώλο Δραπετσώνας – Αυτόπτης μάρτυρας είδε τον άγριο καβγά και ειδοποίησε το Λιμενικό – Ο δράστης μαχαίρωσε τον αυτοκινητιστή και άρπαξε τα προσωπικά του αντικείμενα – Ο άτυχος οδηγός ταξί αναγνωρίστηκε από τη γυναίκα του – Ο δράστης διέφυγε με το ταξί του θύματος


Άγριο έγκλημα με θύμα έναν 60χρονο οδηγό ταξί, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06.09.2017) στο νέο μώλο Δραπετσώνας.
Ο δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι τον οδηγό και αφού άρπαξε τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος, γκάζωσε και διέφυγε με το ταξί προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, μέλος πληρώματος πλοίου, που ειδοποίησε το Λιμενικό προηγήθηκε έντονος καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών.
Αναγνωρίστηκε ο οδηγός ταξί – Διέφυγε ο δράστης
Ο αυτοκινητιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
Μετά την αναγνώριση από τη σύζυγο του θύματος διαπιστώθηκε ότι πρόκειταιγια 60χρονο Έλληνα.
Το ταξί με το οποίο διέφυγε ο δράστης αναζητείται.
Στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού και βιολογικού υλικού.
Την υπόθεση ερευνά το Λιμενικό με τη συνδρομή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.
ΑΠΕ – ΜΠΕ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget