Saturday, September 2, 2017

Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Νεκρός 41χρονος Έλληνας

Τον μαχαίρωσαν σε πλάτη και κοιλιά - Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το διαμέρισμα του στην οδό Κύπρου ήταν ανακατεμένο ωστόσο δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης - Εξετάζεται το σενάριο να άνοιξε την πόρτα στο δολοφόνο του

Νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα στο Περιστέρι ένας 41χρονος Έλληνας ο οποίος έφερε τραύματα στην πλάτη και την κοιλιά από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό συγγενής του που πήγε στο σπίτι του στην οδό Κύπρου 69 προκειμένου να δει αν είναι καλά καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της μητέρας του.

Ο 41χρονος έμενε με τη μητέρα του, η οποία επειδή βρισκόταν στην Κόρινθο για να δει τα εγγόνια της από την αδελφή του θύματος, τον αναζητούσε στο τηλέφωνο χωρίς να γνωρίζει το τραγικό περιστατικό.

Η τελευταία φορά που είδε κάποιος τον 41χρονο ήταν την περασμένη Πέμπτη καθώς από τότε τον αναζητούσε  η μητέρα του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το διαμέρισμα του 3ου ορόφου ήταν ανακατεμένο ωστόσο δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του.

Το στοιχείο αυτό κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο 41χρονος να άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός του στο δολοφόνο του.









Protothema.gr-Δημήτρης Πώποτας, Aρια Καλύβα,  Λίνα Κεκέση 02/09/2017

No comments:

Post a Comment

wibiya widget