Tuesday, August 27, 2013

 Κρατούσαν στα Τρίκαλα αιχμάλωτη και βίαζαν 28χρονη έγκυο

biasmos ginaikas
Εφιαλτικές στιγμές έζησε, τους τελευταίους τρεις μήνες, μια 28χρονη αλλοδαπή, που έπεσε στα δίχτυα σωματέμπορων...οι οποίοι, με απειλές, την υποχρέωναν να εκδίδεται σε πελάτες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν τη Δευτέρα στα Τρίκαλα, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 32 ετών (άνδρας - γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίπτωσης αδικήματα της «Σύστασης Εγκληματικής Οργάνωσης» «Εμπορίας Ανθρώπων», «Σωματεμπορίας», «Ληστείας» και παράβασης «Νόμου Περί Όπλων», ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις ομοεθνείς συνεργοί τους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο εκ των τριών ομοεθνών της 28χρονης που αναζητούνται, την έπεισαν προ τριμήνου περίπου, να εγκατασταθεί στη χώρα, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη οικονομική της θέση, με πρόσχημα την ανεύρεση εργασίας, η οποία επιπλέον τελούσε και σε κατάσταση κύησης.
Αρχικά, η 28χρονη εγκαταστάθηκε σε ποιμνιοστάσιο της Λάρισας, όπου εργαζόταν ο τρίτος αναζητηθείς και ο οποίος την εξανάγκαζε με χρήσης βίας να έρχεται σε συνουσία μαζί του.
Στη συνέχεια, οι συλληφθέντες την παρέλαβαν και την μετέφεραν στην οικία τους σε περιοχή των Τρικάλων, όπου την εξανάγκαζαν να εργάζεται σε καλλιέργειες χωρίς να της καταβάλουν χρήματα, ενώ προέβαιναν και στην επ' αμοιβή έκδοσή της, με απειλές κατά της ζωής της και άσκηση ψυχολογικής βίας, αποκομίζοντας οι ίδιοι το σύνολο των χρημάτων.
Μάλιστα, παρέμενε φυλακισμένη στο σπίτι όπου διέμενε, αφού την κλείδωναν μέσα σ' αυτό και την επιτηρούσε για να μην δραπετεύσει.
Η παθούσα ανέφερε στον 31χρονο εκβιαστή ότι οι οικείοι της την αναζητούν και υπό τον φόβο του εντοπισμού του, την επιβίβασε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ με κατεύθυνση την πόλη της Θεσσαλονίκης, αφού προηγουμένως με χρήσης βίας της αφαίρεσε δύο χρυσές αλυσίδες.
Η 28χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία τη φρίκη που έζησε στο σπίτι των σωματέμπορων και εν συνεχεία οδηγήθηκε σε μονάδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων αναζητηθέντων
trikalain.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget