Wednesday, August 21, 2013

Σκότωσαν τον Μιχάλη Γιαννού από το Παραδείσι στην Ντουάλα του Καμερούν

NTOYALAΣυγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ρόδου αλλά και ελληνική παροικία της Ντουάλα του Καμερούν από την άγρια δολοφονία γνωστού Ροδίτη επιχειρηματία που δραστηριοποιείται επιτυχώς στην εν λόγω αφρικανική χώρα.
Θύμα είναι ο 65χρονος Μιχάλης Γιαννιού (με καταγωγή από το Παραδείσι) ο οποίος χτες
γύρω στις 10 το βράδυ, βρέθηκε νεκρός έξω από την πίσω πλευρά της μεγάλης επιχείρησης που διηύθυνε και η οποία ανήκει επίσης σε γνωστό Ροδίτη μεγαλοεπιχειρηματία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στη Ρόδο, ο Γιαννιού μετά το πέρας της εργασίας του, έφυγε από την πίσω πλευρά της επιχείρησης του προκειμένου να μεταβεί σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου διέμενε.
Στην έξοδο από την επιχείρηση δέχτηκε επίθεση από αγνώστους που τον χτύπησαν στο κεφάλι. Τα χτυπήματα στο κεφάλι αποδείχτηκαν μοιραία για τον άτυχο Ροδίτη, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο !..
Θεωρείται βέβαιο ότι οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον Γιαννιού για να τον ληστέψουν. Λέγεται ότι το θύμα κρατούσε και χαρτοφύλακα προφανώς με τις εισπράξεις της επιχείρησης. Σημειώνεται ότι το σημείο όπου έγινε η δολοφονία είναι από τις πιο κεντρικές περιοχές της Ντουάλα !..
Ο Γιαννιού διέμενε για πολλά χρόνια στο Καμερούν, ήταν δε ιδιαίτερα αγαπητός στους γηγενείς και πρόσφατα είχε επισκεφτεί τη Ρόδο όπου δραστηριούνται μέλη της οικογένειας του. Εγινε γνωστό ότι η σορός του θα μεταφερθεί στη Ρόδο, αφού ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες στο Καμερούν. Το τραγικό αυτό περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στη Ρόδο, δεδομένου ότι το θύμα ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.
Γιώργος Ζαχαριάδης, 
(Σ.Σ. Να σημειωθεί, ότι ο Μιχάλης Γιαννιού ήταν πολύ γνωστός, όχι μόνο στους κατοίκους του Παραδεισίου αλλά και σ΄ όσους Ροδίτες διέμεναν στην Ντουάλα. Και φυσικά ο βίαιος θάνατός του προκάλεσε συγκίνηση αλλά και οδύνη).

Ρεπορτάζ Γιώργος Ζαχαριάδης

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ρόδου αλλά και ελληνική παροικία της Ντουάλα του Καμερούν από την άγρια δολοφονία γνωστού Ροδίτη επιχειρηματία που δραστηριοποιείται επιτυχώς στην εν λόγω αφρικανική χώρα. Θύμα είναι ο 65χρονος Μιχάλης Γιαννιού(με καταγωγή από το Παραδείσι) ο οποίος χτες γύρω στις 10 το βράδυ,βρέθηκε νεκρός έξω από την πίσω πλευρά της μεγάλης επιχείρησης που διηύθυνε και η οποία ανήκει επίσης σε γνωστό Ροδίτη μεγαλοεπιχειρηματία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στη Ρόδο, ο Γιαννιού μετά το πέρας της εργασίας του, έφυγε από την πίσω πλευρά της επιχείρησης του προκειμένου να μεταβεί σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου διέμενε. Στην έξοδο από την επιχείρηση δέχτηκε επίθεση από αγνώστους που τον χτύπησαν στο κεφάλι. Τα χτυπήματα στο κεφάλι αποδείχτηκαν μοιραία για τον άτυχο Ροδίτη, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο !.. Θεωρείται βέβαιοι ότι οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον Γιαννιού για να τον ληστέψουν. Λέγεται ότι το θύμα κρατούσε και χαρτοφύλακα προφανώς με τις εισπράξεις της επιχείρησης. Σημειώνεται ότι το σημείο όπου έγινε η δολοφονία είναι από τις πιο κεντρικές περιοχές της Ντουάλα !.. Ο Γιαννιού διέμενε για πολλά χρόνια στο Καμερούν, ήταν δε ιδιαίτερα αγαπητός στους γηγενείς και πρόσφατα είχε επισκεφτεί τη Ρόδο όπου δραστηριούνται μέλη της οικογένειας του. Εγινε γνωστό ότι η σορός του θα μεταφερθεί στη Ρόδο, αφού ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες στο Καμερούν. Το τραγικό αυτό περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στη Ρόδο, δεδομένου ότι το θύμα ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. -Berena.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget