Friday, August 9, 2013

Άλλοι φεύγουν για Αυστραλία..άλλοι γλεντούν στα Τρίκαλα ,Αθηνα και Μελβούρνη..



Άλλοι φευγουν ..άλλοι έρχονται ..άλλοι μενουν και υποδεχονται τους  ερχόμενους κι άλλοι γλεντουν στα επι τα αυτά μερη.. Ωραίος μνας ο Αυγουστος και το φεγγάρι του ετοιμάζονται να το απολαύσουν πολλοί.. Προς το παρον μερικές φωτογραφίες  που απο τη χωρα που όλοι ονειρευονται να επισκεφθούν κάποτε..
Πολλοι θα γνωρίζετε το Γιωργο Πένταρη παλιό Μελβουρνιώτη και νύν  Αθηναίο που ετοιμάζεται να πάει στα πατρια χώματα του Λαμπετίου Ηλείας.. Ο χαιρετισμός απευθύνεται προς όλους τους φίλους του και ίδιαίτερα της Μελβούρνης..

Δυο καλές φίλες απο τα παλια συναντηθηκαν χθες βράδυ στο "Ζέρβα" της Γλυφάδας ,για ένα ποτό και κουβεντούλα..Είναι η Τουλα Σωτήρχου,παλια Μελβουρνιώτισσα που τωρα ζει Ελλάδα  και η Αντζελα Καρακώστα που μετα ένα μήνα διακοπές  αναχωρει σήμερα για Μελβούρνη.. Καλο ταξίδι και καλή ανταμωση..
Καλό ταξίδι και για τον Δημήτρη Καρακώστα απο το φίλο του Γιώργο..

Και το Δημήτρη Παπαγεωργίου..
Κάπου στην Κέρκυρα βρίσκεται με τη Νεφελη την κόρη του και τη σύζυγότου Ειρήνη,ο γνωστός σκιτσογράφος Κουρσό.. Εδω με τη Μερσίνα και το Δημήτρη στα Τρίκαλα για μεζεδοκαμώματα..

Χορος υπο το φως της σελήνης στη Σωτήρα Τρικάλων
Ο Βασίλης Γιουβρίτσας(κέντρο) έφερε ψάρια απο τον Αγιόκαμπο που πηγε διακοπές και κάλεσε τον Βασίλη,πρωην πρόεδρο του Διπόταμου (αριστερα) και τον Αποστολο μπούγλα για τα περαιτέρω.. Τσίπουρο και μπύρα είναι παντα παγωμένα στο κατάστημα του Αλέξανδρου Αλεξίου ,με τα ψηλά πλατάνια και δίπλα στο ποτάμι..
KI ENΩ AYTA ΣYMBAINOYN EN ΕΛΛΑΔΙ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ..


No comments:

Post a Comment

wibiya widget