Monday, August 12, 2013

ΤΑΣΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣ εναντίον ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ για ...αστακομακαρονάδες ΓΑΠ



για απαντησε μας ρε καραγκιοζη κομιστη,τι συμφωνιες εκανες με τον Αγγελου και τον Καραμανλη και πως καθαρισες την μπουγαδα και δεν σε μπαγλαρωσαν ακομα κι υστερα ασχολησου με τον Γιωργο....σιχαμα...."
Μ αυτα τα λόγια τα "ψελνει "στο Θέμο Αναστασιάδη στο ΦΒ και  παραθετει το παρακατω κείμενο..

Παραθέτουμε το *αναδημοσιευμένο*αστακορεπορτάζ του Πρώτου Θέματος:


Την ώρα που περίπου 3.000.000 Έλληνες βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, ενώ χιλιάδες είναι εκείνοι που είτε δεν θα κάνουν καθόλου διακοπές είτε θα προσπαθήσουν να ξεχαστούν από τα προβλήματά τους για λίγες -έτσω- μέρες στα χωριά τους ή σε εξοχικά σπίτια φίλων, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει την καλοκαιρινή του... περιοδεία στα νησιά, όχι για πολιτικούς σκοπούς αλλά για αναψυχή...

Σύμφωνα με την Espresso, από την 1η Αυγούστου βρίσκεται στη Σάμο -διαμένει στο πολυτελές «Doryssa Seaside Resort»- και μάλιστα πολλοί έγιναν αυτόπτες μάρτυρες μιας από τις εξόδους του (που «βγάζουν μάτι»), στο παραθαλάσσιο εστιατόριο «Φάρος», στο Πυθαγόρειο. Με παρέα του έναν άντρα μεγαλύτερης ηλικίας -και όχι τη σύζυγό του, όπως θα περίμενε κανείς- και ντυμένος απλά, με γαλάζιο πόλο μπλουζάκι και σκουρόχρωμο παντελόνι, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απόλαυσε θαλασσινές νοστιμιές στην κυριολεξία δίπλα στο κύμα, ενώ οι δύο σωματοφύλακές του, καθισμένοι διακριτικά σε τραπέζι που βρισκόταν σε μεγαλύτερο ύψος, παρακολουθούσαν τον χώρο για τυχόν ύποπτες κινήσεις.

Όσο για το λογαριασμό; Ο μέσος Έλληνας θα έκανε λόγο για... λυπητερή, ωστόσο ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς δεν έδειξε να ιδρώνει, όταν κλήθηκε να πληρώσει 190 ευρώ (ας όψονται οι αστακοί) για το δείπνο των δύο ατόμων, ενώ -ως καλός εργοδότης- τακτοποίησε και το ποσό που αντιστοιχούσε στο γεύμα των δύο σωματοφυλάκων του.

Epikairo: O Θέμος Αναστασιάδης γνωστός και ως κομιστής ή βαλιτσάκιας έχει αναθέσει σε ετοιμοπόλεμους ρεπόρτερ να ακολουθούν τον Παπανδρέου ακόμη και στην w.c. και να μεταφέρουν κάθε είδηση που τον αφορά και ενδιαφέρει άμεσα ή έμμεσα τον ελληνικό λαό, την Ε.Ε., τις ΗΠΑ, την ευρύτερη Ανατολή. Εκείνοι ανταποκρίθηκαν στο δημοσιογραφικό τους καθήκον, χώθηκαν μέσα στα μύδια και τραβούσαν φωτογραφίες από τις χαραμάδες για να έχουμε την πρώτη είδηση της ημέρας. Πληροφορούμαι ότι ο ίδιος ο Θέμος κάνει διακοπές σε μία παράγκα στην Αϊτή, τρώγοντας αμμοχάλικο και χρησιμοποιώντας ξυλοκάρβουνο για τις βασικές του ανάγκες. Ο κίνδυνος του λοιμού θα τον οδηγήσει σε βίαιη επιστροφή στην Αθήνα, περίπου 2 μήνες μετά καθώς το μέσο επιστροφής είναι ένας *μονοθέσιος* κορμός δέντρου και τα 2 του χέρια για κουπιά.

Υ.Γ.: Και επειδή το μήνυμα της ημέρας είναι ότι η Ελλάδα πεινάει και ο Παπανδρέου τρώει αστακούς, να σημειώσουμε ότι η οικογένεια τριών πρωθυπουργών της Ελλάδας δεν έχει ούτε το 1/5 της περιουσίας του Πρώτου Γελωτοποιού. 


- See more at: http://epikairo.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget