Sunday, August 18, 2013

Θάνος και Σταματία(Τάμη). Γάμος της χρονιάς στα Τρίκαλα..


Ο  πολύχρονος έρωτας του Θάνου Καλλέα και της Σταματίας (Τάμης) Κωνσταντίνου έφτασε χτες 17/8/2013 στο αποκορύφωμά του. Σε έναν αρχαιοελληνικό ναό της "πανσόφου Αθηνάς " που οι Χριστιανοί μετέτρεψαν σε "Πορτα Παναγιά" ,στην Πύλη Τρικάλων υποσχέθηκαν ότι θα είναι για πάντα μαζί .
Οι εκατοντάδες συγγενεις και φίλοι και ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας με τη σύζυγό του και αρκετοί παράγοντες του εμπορικού και πολιτικού κόσμου ευχήθηκαν στους νεονύμφους ζωή χαρούμενη και ευτυχισμένη..και με πολλούς απογόνους..
Το χαρμόσυνο γεγονός γιορτάστηκε με κεφάτο γλέντι στην πολυτελή αίθουσα ΠΟΛΙΤΕΙΑ οπου μεχρι τα χαράματα νεοι και ..νεότεροι χόρεψαν απο τη Νταιλιάνα και τη Μαρουσιάνα μέχρι το Θεσσαλικό ροκ : Τασιά μαρί Τασιά.!! 
Εντυπωσιακή και λυγερόκορμη η νύφη αλλα αντυπωσιακότερος και ο γαμπρός όπου εμφανίστηκε στην εορταστική εκδήλωση με τιράντες και παπούτσια πάνινα .. Ο Θάνος Καλλέας σύμφωνα με την παγκοσμιου φήμης πιανίστα Τατιάνα Παπαγεωργίου είναι αυτη τη στιγμή ο καλυτερος τεχνικός ήχου στην Ελλάδα και 'οχι μόνο..

*****Στη φωτογραφία οι νεόνυμφοι δέχονται τις ευχές απο τους γονείς συγγενείς και φίλους .
          Τα καλύτερα εύχεται στο ζευγάρι και η ΕΦΗΜΕΡΙΣ μας όπου αργότερα θα  αναρτήσει                         φωτογραφίες και Βίντεο απο το ναό και το γλέντι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φωτογραφίες απο τους γάμους 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget