Tuesday, August 13, 2013

Οφσόρ με έδρα τις Παρθένους Νήσους αγόρασε τον 902- Ραδιοσταθμό του ΚΚΕ

Μοναδικός μέτοχος της εταιρείας «Α-ORIZON Media LTD» στην οποία το ΚΚΕ μεταβίβασε τον τηλεοπτικό σταθμό του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι η εταιρεία «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους - Διαβάστε τα έγγραφα που πιστοποιούν ότι ο 902 αποκτήθηκε από οφσόρ

Κομμάτι - κομμάτι συμπληρώνεται το παζλ των στοιχείων για την εταιρεία στην οποία το ΚΚΕ μεταβίβασε την ιδιοκτησία της εταιρείας «Ραδιοτηλεοπτική», δηλαδή του τηλεοπτικού σταθμού «902».

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, μέσω της κομματικής ιστοσελίδας www.902.gr, ότι η εταιρεία που αγόρασε τον τηλεοπτικό σταθμό είναι η «Α-ORIZON MEDIΑ LTD», η οποία είναι κυπριακή εταιρεία που έχει συσταθεί όπως ορίζει η κυπριακή νομοθεσία».

Ωστόσο το ΚΚΕ δεν διευκρίνισε ούτε ποιο είναι το τίμημα της πώλησης ούτε ποιοι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες του τηλεοπτικού σταθμού που ταυτίστηκε με το Κομμουνιστικό Κόμμα.
«Στο ΕΣΡ δίνονται (σσ. δίνονται, όχι έχουν δοθεί) όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα στα οποία αναφέρονται οι εταίροι και οι εκπρόσωποι της αγοράστριας εταιρίας. Τα θέματα της μεταβίβασης και γενικότερα, ελέγχονται με βάση τους νόμους και προφανώς αυτός ο έλεγχος πρέπει να γίνει. Όλα τα έγγραφα τα οποία απαιτούνται, προσκομίζονται στις αρμόδιες αρχές», αναφερόταν σε κείμενο που αναρτήθηκε στο 902.gr με το οποίο γνωστοποιήθηκε το όνομα της εταιρείας που φαίνεται να αγόρασε το κανάλι του ΚΚΕ.

Ωστόσο, όπως προέκυψε έπειτα από έρευνα, η αγοράστρια εταιρεία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» ανήκει σε άλλη εταιρεία... Πρόκειται για την οφσόρ «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους.

Πιο συγκεκριμένα, η «Α-ORIZON MEDIA LTD», ενεγράφη στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη της Κύπρου στις 19 Μαϊου 2010 με αριθμό εγγραφής 267717. Ο δικηγόρος που την ενέγραψε είναι ο κ. Πανίκος Λεωνίδου στη Λεμεσό.

Μοναδικός μέτοχος της «Α-ORIZON MEDIA LTD» είναι η εταιρεία «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους... Το μετοχικό κεφάλαιο της οφσόρ εταιρείας είναι 2000 ευρώ και αναλύεται σε 2000 μετοχές αξίας ενός ευρώ η κάθε μία...

Διευθύντρια της «Α-ORIZON MEDIA LTD» είναι η κυρία Χρυσάνθη Γεωργίου η οποία εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου. Γραμματέας της «Α-ΟRIZON MEDIA LTD» είναι η εταιρεία «LE.KO company services LTD» η οποία ανήκει στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου και εκτελεί χρέη γραμματέα για δεκάδες εταιρείες. Η «LE.KO company services LTD»  έχει μετοχίκό κεφάλαιο 171 ευρώ!

Δείτε τα έγγραφα-ντοκουμέντα που πιστοποιούν ότι ο 902 αγοράστηκε από οφσόρ με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους









Αντικειμενικά 13/08/201312:39
Πάντως , ο κομουνισμος πρέπει να είναι πολυ βαρύ ναρκωτικο . Κοκα να πουλαγανε , λιγότερο ξέπλυμα θα έπεφτε
Απάντηση
195013/08/201312:13
ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΣΕΠΗ ΔΕΞΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΥΣΤ...
Απάντηση
Χτυπήσατε λαβράκι!13/08/201312:12
Να που φτάσαμε και στον Παράδεισο των off shore, στις νήσους που είναι γνωστές για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τη διακίνηση χρημάτων από ναρκέμπορους.Τα νησιά αυτά αποκαλούνται εκτός από φορολογικός παράδεισος και δουκάτο των βαρόνων της κόκας.Και φυσικά ανώτατος άρχων είναι η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου.Πόσο πιο φασιστοκαπιτάλες μπορούν να γίνουν στο ΚΚΕ;
Απάντηση
Apantisi13/08/201312:12
Ούτε ένα σχόλιο δεν βλέπω από τους Κνίτες, τι έγινε πήραν γραμμή από το κόμμα να μην μιλάνε??
Απάντηση
ΚΚΕ και Ναρκωτικά13/08/201312:08
The British Virgin Islands are a major target for drug traffickers, who use the area as a gateway to the United States. According to the Foreign & Commonwealth Office, "Problems associated with drug trafficking are potentially the most serious threat to stability in the BVI". In August 2011 a joint raid between the American DEA and local British Virgin Islands police arrested a number of residents who are accused of being involved in major drugs transshipments.
Απάντηση
Communist Virgins13/08/201312:07
ΤΩΡΑ αρχίζουν οι τελικοί επιθανάτιοι σπασμοί του. Σπασμοί που αποκαλύπτουν σε όλους, ιδιαίτερα στον κόσμο του, που λόγω του νόμου της αδράνειας ήταν «στοιβαγμένος» στο ΚΚΕ, ότι το κόμμα αυτό απέχει έτη φωτός από τον κομμουνισμό, ότι πράττει και λειτουργεί σαν ο χειρότερος καπιταλιστής μάνατζερ.
Απάντηση
απορια13/08/201312:06
τι γινετε? τα νεα καθημερινα αφιερωνουν το πρωτοσελιδο και 2-3 ολοκληρες σελιδες για την πωληση του 902 χωρις να υπαρχει ενα μονοστηλο απο την άλλη αποψη και απο αυτα που λενε οι εργαζομενοι του 902. τοσο πολλή θίγονται τα συμφεροντα του ΔΟΛ?
Απάντηση
ΘΑΝΟΣ 13/08/201312:06
ΚΚΕ Α.Ε.- ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ OFF SHARE ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟ ''ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ'' ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.....
Απάντηση
Pan Pan13/08/201312:05
Να παρει το κρατος πισω την συχνοτιτα ΠΟΙΟ ηταν το σκεπτικο και δωθηκε ? Mε το ιδιο πισω λεφτα του Ελληνικου λαου ειναι Ντροπη τους δεν σκεφτοντε τους πιστους τους ψηφοφορους
Απάντηση
Γ13/08/201312:03
οι ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.....ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ ,ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΕΣ ΟΦΣΟΡ ,ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ.........Η ΕΙΡΩΝΙΑ , ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ....

No comments:

Post a Comment

wibiya widget