Tuesday, August 6, 2013

Τίμησαν και πάλι την "κυρά Μαρία" στο Νέο Μυλότοπο

 Για να τιμήσουν τη μνήμη της Mαρίας Αβτζόγλου ..που πριν ένα χρόνο μας άφησε γεια..,τα παιδιάτης,συγγενεις και φίλοι μετα το μνημόσυνο συγκεντρώθηκαν στο σπιτι για καφέ και διάφορα εδέσματα και πέρασαν ευχάριστες στιγμές αναπολωντας διάφορες στιγμές απο τα περασμένα


Τα παιδιά της "κυρά Μαρίας " ο Γιωργος Αβτζόγλου που ήρθε απο την Αυστραλία,η κ.Κούλα(και στην κάτω φωτογραφία) και ο Γιάννης έκαναν το παν να ευχαριστήσουν τους τιμώντες τη μνήμη της ..



Και ο καλος φίλος πρώην πρόεδρος Σπ. Βασιλειάδης
Συγκινημενος ο Γ.Α. βλέπει το μνημα της μητερας του κι ακούει τις ευχες απο τον παπά του χωριού

Ο Γιάννης Αβτζόγλου με την σύζυγό του κ. Δέσποινα -που εργάστηκε παρα πολυ για την επιτυχία της εκδήλωσης- σε μια ναμνηστική φωτογραφία με το λεβεντη εγγονό τους,Τάσο.
Είπατε τίποτε για.. χαζοπαππούδες;
Γειτόνισσες και συγγενείς






Και μια φωτογραφία αποκλειστικά για τον φίλο μας στην Αυστραλία Σωτήρη Κοπάσσογλου. Η μητερα του Σοφία,με  το συμπέθερό της Γιώργο Αβτζόγλου και το Δημήτρη Παπαγεωργίου απο την 'Εφημερίς".Πριν λίγο έβλεπε και άκουγε στην  εφημερίς το γιόκα της να παίζει μπουζουκάκι και συγκινήθηκε πα ρότι τον βλέπει συχνά  απο το Σκάιπ όπως
Οι εγγονες της αείμνηστης μαρίας, Αναστασία και Μαρία..Για να παντρευτει η εγγονή της (με το μαύρο μπλουζάκι) η γιαγιά καθυστέρησε 3 μερες το θάνατό της . " Μη στενοχωριέσαι της έλεγε..θα σε περιμένω..." κίετσι έγινε..


Μια ακόμα εγγονή, η πανέξυπνη Αναστασία..



No comments:

Post a Comment

wibiya widget