Wednesday, March 22, 2017

Αμανατίδης: «Οι παίκτες των Τρικάλων ζουν για το παιχνίδι με τον Άρη»!Νίκησαν τη Λαμία 1,-0


Με νίκη συνέχισαν τα Τρίκαλα, αυτή τη φορά σε βάρος της Λαμίας και ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας Περικλής Αμανατίδης αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και στο ερχόμενο με τον Άρη.
Για το παιχνίδι σημείωσε:  «Ήταν ένα Δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι χωρίς μεγάλο θέαμα. Έπαιξαν δύο ανταγωνιστικές ομάδες, η Λαμία πρώτη, υποψήφια πρωταθλήτρια, και εμείς έχουμε βρει ξανά τον εαυτό μας κερδίσαμε τον κόσμο μας και έχουμε γίνει μια μεγάλη οικογένεια. Μπήκαμε με ορμή στο γήπεδο μας βοήθησε το γρήγορο γκολ, η Λαμία ισορρόπησε στην συνέχεια  αλλά δεν έκανε καμία ευκαιρία. Μετά το πρώτο τέταρτο στην επανάληψη ξέραμε ότι θα είχαμε ευκαιρίες γα γκολ για τι η ομάδα της Λαμίας θα ανοιγόταν. Ο πρώτος μας σκόρερ έχασε ένα σίγουρο  γκολ αλλά ήταν  σπουδαία και η απόκρουση του τερματοφύλακα,  δεν λυγίσαμε στην συνέχεια και κρατήσαμε το αποτέλεσμα».
Για το παιχνίδι με τον Άρη τόνισε: «Όπως είπαμε συνεχίζουμε  χωρίς ανάσα. Πάμε και για το ματς με τον Άρη και όπως άκουσα και στα αποδυτήρια ζουν οι παίκτες γι’ αυτό το παιχνίδι».
Ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ Αποστολίδης τόνισε:  «Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για μία ακόμη νίκη. Εκμεταλλευτήκαμε την ορμή που μας έδωσε το  γρήγορο γκολ. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να σημειώσουμε ακόμη ένα γκολ. Ο κόσμος ήταν σήμερα ο δωδέκατος παίκτης μας»

No comments:

Post a Comment

wibiya widget