Thursday, March 16, 2017

Δήλωση Γιώργου Παπανδρέου για το αποτέλεσμα των Ολλανδικών εκλογων

Γραφείο Τύπου
Αθήνα, 16 Μαρτίου 2017

Δήλωση του Προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργου Α. Παπανδρέου, για το αποτέλεσμα των Ολλανδικών εκλογών:

«Στην Ολλανδία, η μισαλλοδοξία, ο φόβος, ο απομονωτισμός και τελικά το μίσος, νικήθηκαν από τη μαζική συμμετοχή των πολιτών στην ύψιστη λειτουργία της Δημοκρατίας. Ενημερώθηκαν, αποφάσισαν, ψήφισαν, σε ποσοστό που ξεπέρασε το 80%. Οι Ολλανδοί έγιναν το παράδειγμα για όλους μας, για όλη την Ευρώπη. Σε σκοτεινούς και δύσκολους καιρούς, σε εποχές όπου διάφοροι καλλιεργούν την πόλωση, το ρατσισμό και τις πλαστές ειδήσεις, δεν παραιτούμαστε, αλλά συμμετέχουμε και ψηφίζουμε για τις αρχές μας – για αυτό που είμαστε.»

1 comment:

  1. Και εδώ οταν γίνουν εκλογές το ποσοστό συμμετοχής αντιστρόφως δεν θα ξεπεράσει το 20% σε μία χώρα , πού οι βουλευτές είναι 300 και στην Ολλανδία με διπλάσιο πληθυσμό και έκταση οση η Πελοπόννησος είναι 150 και η ανεργία 5% και ουδείς μετανάστης δούλος σε άλλη χώρα και οπωσδήποτε οι εκεί πολιτικοί δεν είναι υποτακτικοί στα ξένα κέντρα αποφάσεων κι καλά θα κάνει ο Παπανδρέου να μή μιλά αρκετές ηλιθιότητες μας εχει πεί ας παραμείνει αφανής στο απυρόβλητο

    ReplyDelete

wibiya widget