Tuesday, March 28, 2017

Εύοσμος Θεσσαλονίκης.Πνίγηκε σε παιδικό αίμα. Τέσσερις 17χρονοι νεκροί σε τροχαίο 1 χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Ήταν όλοι τους νιόβγαλτα παιδιά,γεμάτα σφρίγος και ορμή.. Είναι νεκρά  τα 4 και 1 χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Η άσφαλτος βάφτηκε ξανά με αίμα. Με το αίμα τεσσάρων νεαρών παιδιών, που πριν καν συμπληρώσουν τα 20 χρόνια της ζωής τους έφυγαν από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (28.03.2017) σε τροχαίο που σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Από τα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου ανασύρθηκε ζωντανός ένας 17χρονος και έχει μεταφερθεί βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.





Όλα έγιναν στις 03:30 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαροί, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, βγήκε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε τσιμεντένιο τοιχίο και στη συνέχεια πάνω σε περίφραξη, στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης, πάνω από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.




                     ΚΑΛΗΜΕΡΟΣΠΕΡΑ ΕΥΘΥΝΕΣ

Ήταν όλοι τους νιόβγαλτα παιδιά,γεμάτα σφρίγος και ορμή.. Είναι νεκρά  τα 4 και 1 χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.Για μία 2,3 μέρες όλοι θα μιλάμε γι αυτα.Παπάδες θα μιλήσουν 'για τόπο χλοερό και ευήλιο"(λες και υπάρχει καλύτερος απο τον Ελληνικό),πολλοί θα πουν "καλο παράδεισο" (αν και ο ...θεός δεν έβγαλε καμμιά αγγελία ότι τον ξανάνοιξε μετά το ανύπαρκτο κελίσιμό του) και μετά κάτι πιο δυνατό θα ακολουθήσει στη χώρα και πάλι απο την αρχή.. Η βουλή αντι να εφαρμόζει τους νόμους της  (όπως και με το κάπνισμα) θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή και ..όσοι έζησαν ...έχουν καιρό.. Δε ζει και ο Χατζηχρήστος να πει: Α Ν Τ Ρ Ο Π Η μας. "ΕFHMERIS"




Πίσω από το τιμόνι ένας 17χρονος, μαζί του στο μοιραίο αυτοκίνητο που ανήκε στον πατέρα του 17χρονου ένας 19χρονος, ένας 17χρονος και άλλα δυο άτομα νεαρής ηλικίας. Εκτός από τον 17χρονο, όλοι έχασαν ακαριαία τη ζωή τους και ανασύρθηκαν νεκροί.



Από τις εικόνες που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στην άσφαλτο φαίνονται ακόμη τα ίχνη από το φρενάρισμα. Δεν αποκλείεται, κάποιο αδέσποτο να πετάχτηκε στο δρόμο, αναγκάζοντας τον άπειρο οδηγό να χάσει τον έλεγχο. Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που από την πρόσκρουση έχουν λυγίσει οι κολώνες φωτισμού που βρίσκονται στο σημείο όπου έπεσε το αυτοκίνητο.






Άμεσα στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν 4 νεκροί και απεγκλωβίστηκε ο 17χρονος που βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τα παιδιά που χάθηκαν...

Την ίδια στιγμή, ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τεσσάρων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στο Εύοσμο και σε ένδειξη συμπαράστασης προς τις οικογένειές τους, κράτησε η Ολομέλεια της Βουλής.
Με αφορμή το τραγικό περιστατικό, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου ανέφερε ότι ήδη στα σχολεία, στο πλαίσιο της ευέλικτης ζώνης, υπάρχει το μάθημα της οδικής αγωγής, ενώ το υπουργείο ξεκινάει μια πιο συστηματική εκπαίδευση των παιδιών στα σχολεία.

Από την πλευρά του, ο δ' αντιπρόεδρος του Σώματος, Νικήτας Κακλαμάνης, τόνισε τη ανάγκη, η Μόνιμη Ειδική Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής να ασχοληθεί πιο ενεργά με το θέμα της οδικής αγωγής.
Ολοκληρώθηκε ανάσυρση 4 νεκρών ατόμων, συνέπεια  ατυχήματος, στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως & Σμύρνης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ - ΜΠΕ,iefimerida.gr
Φωτογραφίες: 
voria.grlife-events.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget