Monday, March 20, 2017

Α. Σώρρας: "Έγινε δικαστικό πραξικόπημα"

Όλα έγιναν γι αυτή τη φωτογραφία να δει ο Ελληνικός λαός  ότι ο μόνος άνθρωπος που έδινε μια κάποια  ελπίδα σωτηριας..
δεν είναι πια ελεύθερος


Αναδημοσιεύεται από την ιστοσελίδα Capital.gr
Με ένα βίντεο 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων που ανέβηκε στo κανάλι του στο Υoutube λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και στη συνέχεια αναρτήθηκε στη σελίδα του στο facebook, ο Αρτέμης Σώρρας, την ώρα που αναζητείται από την ελληνική αστυνομία με ένταλμα σύλληψης, σχολιάζει την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε κάθειρξη οκτώ ετών, όπως μεταδίδει το protothema.gr.




"Το καθεστώς, ειδικά το δικαστικό καθεστώς σήμερα έκανε την πιο βρώμικη δουλειά που μπορούσε να κάνει ποτέ" λέει στην κάμερα ο πρόεδρος της "Ελλήνων Συνέλευσις" μέσα από ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, φορώντας μαύρα και καθισμένος σε ένα μαύρο καναπέ και στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί: "Έγινε ένα δικαστικό πραξικόπημα. Συνέλληνες, το κεφάλι σας ψηλά".

Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάστηκαν την Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση για υπεξαίρεση. Όπως υποστηρίζει πρόκειται για μία αστική διαφορά με τον κουμπάρο του και έναν πρώην συνεταίρο του και η οποία μετατράπηκε σε κακούργημα. "Είναι ένα αστικό κομμάτι που έχουμε διαφορά 25.000 ευρώ, από χρήματα που έχει πάρει από υποθέσεις μου, έναντι 35.000 ευρώ που ήταν η πώληση του αυτοκινήτου του. Και του λέω, έλα να κάνουμε το λογαριασμό".
Εις βάρος του ζεύγους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.

Παρά το απύθμενο θράσος και τις προκλητικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος της "Ελλήνων Συνέλευσις" είχε καταλάβει ότι ο κλοιός γύρω του συνεχώς στένευε. Οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την πραγματική οικονομική του κατάσταση διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ άρχισαν να βγαίνουν στο "φως" και οι εις βάρος του μηνύσεις για απάτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ήταν παρούσα το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος που είχαν καταθέσει  εις βάρους τους ο πρώην κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Σώρρα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ελπιζοντας να παρει αναβολή, αλλά οταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γίνει κανονικα, έφυγε τρέχοντας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του

No comments:

Post a Comment

wibiya widget