Tuesday, March 21, 2017

Επίθεση Παπανδρέου σε Καραμανλή για το Βατοπαίδι. «Κι όμως αυτή τη φορά βιάστηκε να μιλήσει."

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Κώστα Καραμανλή για τα λεγόμενά του μετά την αθωωτική απόφαση για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου, εξέδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει τα εξής:
«Κι όμως αυτή τη φορά ο κ. Καραμανλής βιάστηκε να μιλήσει." 



Οχτώ χρόνια μετά την πλήρη αφωνία, ο πρώην Πρωθυπουργός αντί να μιλήσει για τη χώρα, αντί να εξηγήσει πώς την οδήγησε σε πλήρη εκτροχιασμό, βγήκε σήμερα ως αγανακτισμένος, για να πανηγυρίσει την απόφαση του Βατοπαιδίου. Από την οποία μάλλον κατάλαβε ότι δικαιώθηκε…
Να επισημάνουμε στον κ. Καραμανλή ότι οι «παραπλανηθέντες Υπουργοί» του, με τη σημερινή δικαστική απόφαση παύουν να θεωρούνται «παραπλανημένοι», αφού το Δικαστήριο απεφάνθη ότι οι κατηγορούμενοι – υπάλληλοι «εκτελούσαν κυβερνητικές εντολές» (της δικής του δηλαδή Κυβέρνησης).
Επίσης, ότι η έκταση που μεθόδευε με άκρα επιμέλεια το κυβερνητικό του επιτελείο να παραχωρηθεί στη Μονή Βατοπεδίου για να ανταλλαγεί κατόπιν με πολυτελή δημόσια ακίνητα, αναγνωρίζεται με την σημερινή απόφαση ότι είναι «δημόσια». Ότι δηλαδή με τις κυβερνητικές του μεθοδεύσεις αντηλλάγησαν δημόσια ακίνητα που χαρίστηκαν, με δημόσια ακίνητα.
Οι επισημάνσεις αυτές ισχύουν και για όλους τους συμπανηγυρίζοντες, που σπεύδουν να μιλήσουν για φούσκα και δήθεν σκάνδαλο.
Είναι θλιβερό για τους Έλληνες και τη χώρα, ότι κ. Καραμανλής, αν και πρώην πρωθυπουργός, μίλησε σήμερα ως άρχοντας της συγκάλυψης και του σκότους, μόνο και μόνο για να ρίξει εκ νέου σκιά στις δικές του ανομίες.
Αυτά ως αρχή.

Απο το Γραφείο του Κινήματος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 



http://efhmeris.blogspot.com/2012/05/blog-post_2904.html

1 comment:

  1. Αντι να ντρέπεται για τούς συνεργάτες του πού τον είχαν για κοροιδο βγαίνει και καμαρώνει ακόμη και ο αφανισθείς Ρουσόπουλος με τίς βίλες πού ζεί φτωχός με συσίτια περίμενε τήν απόφαση μαζί με τον αλλο φτωχό επιχειρηματία Βουλγαράκη για να μιλήσουν οτι ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ReplyDelete

wibiya widget