Thursday, August 1, 2013

Au Thes- Γλεντουν Ελληνικά στη Θεσσαλονίκη και θυμούνται την Αυστραλία. Τί λένε στην EFHMERIS

Τσιπουρομπυροκατάνυξη στου Βασίλη της Περέας.Δειτε Βίντεο

Τελικά τί ειναι η ζωή; ένα βιβλίο με αναμνήσεις!! Πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια στην Αυστραλία και τωρα ..περνώντας όσο καλύτερα γίνεται στην Ελλάδα οι σκέψεις γυρίζουν πίσω..εκει που πηγαν σχολείο,χόρεψαν, γέλασαν..πρωτοερωτευτηκαν κι έζησαν τη ζωή των Ελληνοαυστραλων..στη χώρα των καγκουρώ/...

Αν και τους αρέσει η ζωή στην Ελλάδα ,όχι μόνο δεν θέλουν να διαγράψουν τη ζωή τους στην Αυστραλία αλλα θέλουν να τη θυμούντα κοντα πυκνά και αποφάσισαν πριν κάμποσο καιρό να οργανώσουν μια ιστοσελίδα στο ΦΒ με συντετμημένο τίτλο Αυ(στραλοί) στη Θεσ(σαλονίκη) και μεσα απο κεί μιλούν για όλα .Πάνω απο 600 αριθμούν μελη τους και συχνα πυκνά οργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις για να συναντιώνται και να τα λένε..Μια τέτοια συνάντηση έγινε και την 1 Αυγούστου 2013 στην Ταβέρνα Βασίλης στην Περέα  Θεσσαλονίκης . Απο την τσιπουρομπυροκατάνηξη με τους πολλούς μεζέδες είναι και η φωτογραφία. Τα ονόματά τους θα τα δειτε στις λεζάντες των φωτογραφιών,αρχίζοντας πάντα απο τα αριστερά.
Πηνελόπη Δόγγαρη, και Σοφία Καβαδά απολαμβάνουν την υπέροχη παραλιακή ατμόσφαιρα

Ελένη Μαντίκου και Βιργινία.Σφίτκι,πάντα με χαμόγελα και πολλές ιστορίες..
Γιωργος Αργυρόπουλος και Δημητρης Παπαγεωργίου..Ο Γιωργος δεν ξεχνα τίποτα απο την γεμάτη δόξες ποδοσφαιρική του ζωή της Μελβούρνης και της Χαλκιδικής .. Μιλα βέβαια και για το κατάστημα που διατηρεί στα Μουδανιά και ετοιμάζεται για μια εκδήλωση που θα προσφέρει πολλά σπέσιαλ για τους ΟΖΥ φίλους του..Έμπαινε Γιώργη έμπαινε..
Και μια αναμνηστική με την δραστήρια πρόεδρο και ιδρυτή  του Συλλόγου κ.Αναστασία Σκληρού.

Virginia Sfitskis, George Arjo




Χρύσα Λασκαρίδου,Ελένη Μαντίκου,Σοφία Καβαδά,και Πηνελόπη Σφίτσκη


Πηγαιναν στο ίδιο σχολείο στη μελβούρνη και έχουν πολλούς κοινούς γνωστούς..

Αναστασία Σκληρού,Χρύσα Τσακίρη,Τζένα Ασήμογλου

Και κάτω τα Λάμιγκτον που έφερε αφού τα έφτειαξε η κ.Τζένα,,
¨ολοι ευχήθηκαν καλές Διακοπές.. Το ίδιο ευχόμαστε κι εμεις..
Για την παραπάνω εκδήλωση η πρόεδρος της οργάνωσης έγραψε

Anastasia Skliros
 WHAT A FABULOUS WAY TO START OFF AUGUST !!!! PAREAAAAA WITH MY BELOVED AUSSIES IN THESS!!! GREAT TO SEE YOU ALL AND ESPECIALLY George Arjo WHO WAS FIRST THERE IN DAYLIGHT!!!!! Enjoy your stay in Greece Dim Papageorgiouand great to see you after so long Jenny Cosm with your delicious LAMINGTONS!!!!!!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget