Sunday, August 4, 2013

Το κέντρο άνοιξε και ο Κιάμος τραγούδησε παρά το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ!

Οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου αγνόησαν την απόφαση των ελεγκτών του ΣΔΟΕ που την Παρασκευή σφράγισαν το μαγαζί στην Καλλιθέα Χαλκιδικής - Μπορεί η ΕΛΑΣ να συνέλαβε δύο από τους υπεύθυνους του καταστήματος αλλά το «πολιτιστικό κέντρο» λειτούργησε κανονικά! - Σε διαθεσιμότητα η διοικητής του τμήματος Κασσανδρείας

Φαίνεται πως οι αποφάσεις και τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ είναι «ψιλά γράμματα» για τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου της Καλλιθέας στη Χαλκιδική που αγνόησαν το 48ωρο λουκέτο που επιβλήθηκε και άνοιξαν κανονικά το νυχτερινό κέντρο. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν έλεγχο την Παρασκευή και επέβαλαν πρόστιμο στους ιδιοκτήτες γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις. 

Κανονικά δηλαδή το κέντρο θα έπρεπε να παραμείνει κλειστό το Σάββατο και την Κυριακή.

 
Όμως οι ιδιοκτήτες δε φάνηκε να τρομάζουν και πολύ από το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα ο Πάνος Κιάμος να συνεχίσει κανονικά τις εμφανίσεις του και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα.

Τα πρόστιμα του Σαββάτου και το 48ωρο σφράγισμα ήταν απλά ένα πυροτέχνημα που η λάμψη του χάθηκε όταν οι πρώτοι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου άρχισαν να κάθονται στα τραπέζια του χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Οι ίδιοι μάλιστα, στον επίσημο λογαριασμό τους στο facebook το Σάββατο το βράδυ, ενημέρωσαν τους φίλους τους ότι το μαγαζί θα ανοίξει κανονικά. 



Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, μιλώντας στο Mega είπε ότι δύο εκ των υπευθύνων του καταστήματος συνελήφθησαν. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ οι ελεγκτές είχαν ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ και τον αρμόδιο εισαγγελέα. «Είμαστε στη διαδικασία να επανακλείσουμε το μαγαζί» είπε χαρακτηριστικά. 


 

«Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν» διαβεβαίωσε ο κ. Στασινόπουλος τονίζοντας πως «σκοπός μας δεν είναι να κλείνουμε τα μαγαζιά αλλά να ενημερώνουμε για αυτό το μέτρο προκειμένου να συμμορφωθούν οι επιχειρηματίες».

Είχαν προαναγγείλει ότι θα παραβιάσουν την απόφαση του ΣΔΟΕ

Τι κι αν το ΣΔΟΕ την Παρασκευή έβαλε 48ωρο «λουκέτο» στο νυχτερινό μαγαζί; Οι υπεύθυνοι ήταν αποφασισμένοι να παρακούσουν στην απόφαση! Έπειτα από την ανακοίνωση ότι το κέντρο στο οποίο τραγουδά ο Πάνος Κιάμος κλείνει για δύο μέρες επειδή δεν είχε κόψει ούτε μία απόδειξη, το protothema.gr επικοινώνησε με το μαγαζί προκειμένου να διαπιστώσει αν το κατάστημα θα συμμορφωθεί στο μέτρο. Ο άνθρωπος, λοιπόν, που απάντησε στο τηλέφωνο (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας) είπε ότι το κέντρο θα λειτουργούσε κανονικά. Και όπως και έγινε...

Σε διαθεσιμότητα η διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής η διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας, καθώς της καταλογίζονται ευθύνες σχετικά με το φιάσκο της επαναλειτουργίας του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος, παρά το 48ωρο «λουκέτο» του ΣΔΟΕ.

 

Πηγές: seleo και Thestival

No comments:

Post a Comment

wibiya widget