Thursday, January 24, 2013

Θυροκολλούν τα Φύλλα Πορείας στα σπιτια των απεργών



Ξεκίνησε η επίδοση των περίπου 2.500 φύλλων πορείας στους απεργούς του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του τραμ, την ώρα που η Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητά τη σύλληψη, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, των απεργών, για παραβίαση της δικαστικής απόφασης, με την οποία κρίθηκαν παράνομες οι κινητοποιήσεις τους.

Καθώς ωστόσο οι απεργοί παραμένουν συγκεντρωμένοι στο αμαξοστάσιο του μετρό στα Σεπόλια, οι δικαστικοί επιμελητές θυροκολλούν τα φύλλα πορείας στις οικίες τους, αφού δεν τους βρίσκουν!

Την ίδια ώρα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Παναγιώτα Φάκου, διαβίβασε στην κρατική ασφάλεια τις δικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο μετρό είχαν κριθεί παράνομες και παράλληλα απαγορεύτηκε και η συνέχιση τους. 

Βάση των αποφάσεων αυτών, οι αστυνομικές αρχές έχουν το δικαίωμα να συλλαμβάνουν και να οδηγούν στο αυτόφωρο εργαζομένους του μετρό που απεργούν και κατά συνέπεια παραβιάζουν τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί. 

Οι απεργοί πάντως παραμένουν στο αμαξοστάσιο στα Σεπόλια, αρνούμενοι να εκτελέσουν τις δικαστικές αποφάσεις, την ώρα που η κυβέρνηση, διά στόματος Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθάρισε ότι θα σκληρύνει την στάση της απέναντι στους απεργούς. Διαβάστε περισσότερα εδώ


Νέος γύρος ταλαιπωρίας, παρά την απόφαση του Πρωτοδικείου
Παρέμβαση εισαγγελέα για τις απεργίες - Χωρίς μετρό και την Τετάρτη ΕΘΝΟΣ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget