Tuesday, January 15, 2013

Θεσσαλονίκη: Μια πόλη ''κλαίει'' για τον Άγγελο

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος οφείλεται σε οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα - Στο πένθος η οικογένεια του Άρη, προσπαθεί να στηρίξει τους συγγενείς του 16χρονου.Το μοιραίο συνέβη το πρωί της Δευτέρας (14-01-2013). Σύμφωνα με τους οικείους του, ο 16χρονος σηκώθηκε το πρωί για να πάει σχολείο, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του...


O ιατροδικαστής, Ματθαίος Τσούγκας στο πόρισμα του αναφέρει ότι τα αίτια του θανάτου ήταν το οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας.

Ο Άγγελος Τσιπούρας, γεννημένος την Πρωταπριλιά του 1996, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Συλλόγου. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν μέλος της τρίτης τη τάξει επαγγελματικής μας ομάδας και από τα βασικά στελέχη της ομάδας Κ-17 του ΑΡΗ, που τον περασμένο Μάιο κατέκτησε τον τίτλο Πρωταθλητή Ελλάδας στην Τρίπολη. Αγωνίζονταν στη θέση του αριστερού μπακ.

Η κηδεία του θα στις 15:00 το μεσημέρι, από τον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και το παρών θα δώσει σύσσωμη η οικογένεια του ΑΡΗ. Οι σημαίες στο «Κλ. Βικελίδης» από το πρωί κυματίζουν μεσίστιες, ενώ αποφασίστηκε να αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 3 σε όλα τα παιχνίδια της Κ-17 μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης αποφασίστηκε οι ποδοσφαιριστές τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής στους αγώνες του Σαββατοκύριακου να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ κατατέθηκε σχετικό αίτημα στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt

Πάτρα: Θάνατος σε πιτσαρία - Νεκρή η υπάλληλος που άνοιγε κάθε πρωί!


Ξάνθη:Ο εφιάλτης του τσιγγάνου ληστή ξεκίνησε όταν επιτέθηκε σε φοιτήτρια!

Ηγουμενίτσα: Θάνατος γυναίκας σε κρουαζιέρα - Πανικός και δάκρυα στο πλοίο!

Κρήτη: Αίμα σε ελαιοτριβείο - Στο νοσοκομείο πατέρας και γιος!

Ρόδος:Το πάθος του για τα ακριβά ρολόγια έφερε δυσάρεστες εκπλήξεις...

Λαμία: ''Με ανάγκασαν με όπλο να καταπιώ πάνω από μισό κιλό ηρωίνη''!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget