Tuesday, January 15, 2013

Ο Φάμπρι και τα λιοντάρια του


Ομιλία με... λιοντάρια και λιονταρίνες περιλάμβανε η προπόνηση του Παναθηναϊκού με τον Φάμπρι να φέρνει παράδειγμα τη ζούγκλα και τον τρόπο... αναπαραγωγής των λιονταριών.

Ο Φάμπρι είναι ένας προπονητής που ψάχνει διάφορους τρόπους να εμπνεύσει και να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του. Στην πρώτη του ομιλία σαν τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για κάστρα. Την Κυριακή, πριν τον αγώνα στους Ζωισιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν η σειρά της ζούγκλας και της... αναπαραγωγής των λιονταριών.
Ο Ισπανός περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο τα περί λιονταριών και ζήτησε από τους παίκτες του να γίνουν το ίδιο ισχυροί: "Στη ζούγκλα υπάρχουν πολλές λιονταρίνες και λίγα λοντάρια. Τα πιο ισχυρά πηδάνε τις λιονταρίνες και την ώρα που ζευγαρώνουν δημιουργούν μια γραμμή κατουρώντας γύρω από την λιονταρίνα. Αυτή την γραμμή μπορεί να την περάσει μόνο όποιος είναι πιο ισχυρός", ήταν τα πρώτα λόγια του Φάμπρι για να μπει στη συνέχεια στο ψητό:
"Θέλω για εσάς μέσα στο γήπεδο να υπάρχει αυτή η γραμμή. Να μην επιτρέπετε σε κανέναν να την περάσει. Σας θέλω τα πιο ισχυρά λιοντάρια! Γ@μήστε τους!".

No comments:

Post a Comment

wibiya widget